ŠARENI MANTILI: Obradujte sebe ovog proleća

S. B.

petak, 29. 03. 2019. u 14:18

ШАРЕНИ МАНТИЛИ: Обрадујте себе овог пролећа

Depositphotos

Čak i varljivo proleće, prošarano kišom i temperaturnim oscilacijama, može da bude modno razigrano, ukoliko sebe obradujete živopisnim mantilom

Čak i varljivo proleće, prošarano kišom i temperaturnim oscilacijama, može da bude modno razigrano, ukoliko sebe obradujete živopisnim mantilom. Bilo da na sebi ima print u vidu slova, diskretne šare nepravilnog oblika ili u vidu ispresecanih pruga, ili aplikacije geometrijskih oblika, ono što će ga činiti posebnim jesu kroj, dodaci i ovosezonske boje.

Krojevi se kreću od takozvanog "trenčkouta" koji se u struku vezuje, preko potpuno ravnog koji asocira na polovinu prošlog veka, do onog čiji je leđni deo duži od prednjeg. Od dodataka tu su, recimo, bogate kragne ili trodimenzionalni predimenzionirani cvet koji se našao u kolekcijama mnogih dizajnera, ne samo na mantilima već i na ostalim odevnim predmetima. Ipak, ono što najviše daje pečat ovogodišnjim modelima je izbor boja. Na mnogim dominira žuta ili je barem ima u tragovima, nije izostala ni jarkocrvena, nijanse plave, zelene, kao ni bledo-roze.

Možete da ih nosite uz apsolutno svu vrstu obuće - čizme, salonke, ali i patike. Naravno, u zavisnosti od prilike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije