Vežbe za grudi i poprsje

Z. O. J.

16. 03. 2019. u 18:25

Вежбе за груди и попрсје

Depositphotos

Samo pet minuta jednostavnog vežbanja dovoljno je da zategnete grudi i dobijete lepo poprsje

Samo pet minuta jednostavnog vežbanja dovoljno je da zategnete grudi i dobijete lepo poprsje. Grudi se, zapravo, ne mogu oblikovati vežbanjem, ali zato mišići koji ih drže mogu, poručuju stručnjaci.

* Prislonite ruke na kukove. Držeći leđa uspravno, ruke savijajte unazad tako da se laktovi dodirnu pozadi. Sa prislonjenim laktovima ostanite 10 sekundi, a zatim vežbu ponovite nekoliko puta.

* Naslonite se na zid, pa dlanovima pritiskajte snažno, kao da želite zid da odgurnete od sebe. Vežbu ponavljajte nekoliko puta uz zadržavanje pritisnutih dlanova nekoliko sekundi.

* Prinesite dlanove grudima, a zatim ih spojte kao prilikom rukovanja. Jedan o drugi dlan pritiskajte oko pet sekundi, a zatim vežbu ponovite nekoliko puta.

* Sklekovi su još jedan način za učvršćivanje ovog važnog dela tela. Mada ih žene baš i ne vole, pokazali su se kao pravi način dovođenja celokupnog tela, a naročito grudi, u dobru formu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Ema

20.03.2019. 12:37

Prislonite ruke na kukove. Držeći leđa uspravno, ruke savijajte unazad tako da se laktovi dodirnu pozadi. Sa prislonjenim laktovima ostanite 10 sekundi, a zatim vežbu ponovite nekoliko puta!? Ko ovo moze da uradi?