Džemperi predugih rukava

S. B.

petak, 25. 01. 2019. u 14:28

Џемпери предугих рукава

Depositphotos

Ove sezone naročito su upečatljivi džemperi izrazito dugih rukava. Možda nekima ne deluju praktično, ali zato su se dizajneri potrudili da ih učine atraktivnim

NAKON godina višeslojnog odevanja, koje je dozvoljavalo da tokom hladnih dana nosimo i kratke rukave, jedan komad odeće je ponovo dobio zasluženo visoko mesto na listi neizostavnih u zimskom garderoberu. Reč je o debelim, vunenim džemperima, pogodnim kako za boravak na planinama, tako i za oštro vreme u gradu. Posebnim ga čini izbor boje, šara, ali i kroja.

Ove sezone naročito su upečatljivi džemperi izrazito dugih rukava. Možda nekima ne deluju praktično, ali zato su se dizajneri potrudili da ih učine atraktivnim. Pojedini modeli su takvi da su rukavi jednostavni, samo za desetak centimetara duži od uobičajenih.

Ipak, kreatori su kao ovogodišnji adut istakli džempere ili debele rolke čiji je unutrašnji deo rukava, od ranfle do gornjeg dela podlaktice, otvoren, što dozvoljava slobodu pokreta. Ili, unutrašnji deo rukava može uz pomoć rajsferšlusa da se otvara i zatvara, po potrebi.

Ljubiteljkama džempera na raspolaganju su kratki modeli, ali i veoma dugi koje devojke komotno ponekad mogu da nose i kao haljinu. Od boja, ove zime istakla se karmin crvena, a slede je nežna roze, nijansa bele kafe, maslinastozelena...


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije