Šare zebre i leoparda

S. B.

četvrtak, 06. 12. 2018. u 18:15

Шаре зебре и леопарда

Depositphotos

Dominiraju leopardove, ali dizajneri su se poigrali i krivudavim linijama zebri, kao i zmijskim, tigrastim i dezenom žirafe

ANIMAL print i ove sezone neizostavni je deo ženskih garderobera. Šare divljih zveri prostrle su se po kaputima, jaknama, haljinama, torbama, obući, šeširima, šalovima... Dominiraju leopardove, ali dizajneri su se poigrali i krivudavim linijama zebri, kao i zmijskim, tigrastim i dezenom žirafe.

Koliko je ovaj print popularan, mogu da posvedoče stajlinzi svetskih manekenki. One od glave do pete nose komade odeće koji asociraju na toplije predele, ali i čizme od zmijske ili krokodilske kože, cipele koje asociraju na zebre, dok tačku na ovaj "životinjski" izgled stavljaju torbicom. Ono što poslednjih godina daje sasvim novo lice animal printu jeste izbor boja. Kreatori uveliko odstupaju od onih koje je ovim zvezrkama dala majka priroda, pa se poigravaju jarkim. Stoga, ukoliko do kraja želite da ispratite trend, odaberite, recimo, haljinu od žute zebre ili odelo od crvenog leoparda. A, želite li da postignete nešto sofisticiraniji izgled, opredelite se, na primer, za jednobojni kaput čija je kragna protkana prepoznatljivim linijama ili za "divlji" modni detalj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije