Maksi haljine maksimalno romantične

S. B.

18. 10. 2018. u 16:15

Макси хаљине максимално романтичне

Shutterstock - Shutterstock

Većina modela maksi haljina izrađena je od tanjih, lepršavih tkanina, ali kako je ponovo moderno slojevito odevanje, to znači da - za maksi haljine nema zime, čak i kad imaju kratke rukave

IAKO je njihovo idealno doba leto, duge haljine uveliko su "zagazile" i u jesen, a sva je prilika da ćemo ih rado nositi i tokom zimskog perioda. Tako su odlučili vodeći svetski dizajneri, koji su se potrudili da ovaj odevni predmet predstave što ženstvenijim i romantičnijim.

Većina modela izrađena je od tanjih, lepršavih tkanina, ali kako je ponovo moderno slojevito odevanje, to znači da - za maksi haljine nema zime, čak i kad imaju kratke rukave (a dobar deo modela je upravo takav).

Upečatljive su svetle kreacije izrađene od čipkastih delova, sa naglašenim ramenima, u viktorijanskom stilu, koje sa 21. vekom spajaju izrazito duge čizme i široki kaiševi. Za nešto hladnije dane tu su komadi od trikotaže ili od debljih, veoma popularnih karo materijala. Oni izrađeni od tanjih tkanina ukrašeni su karnerima, volanima, mašnama, često imaju asimetričan kroj... Iako samostalno u sećanje prizivaju sunčane dane, uz kompletan "autfit" (koji podrazumeva nošenje dugog kaputa, odgovarajuće obuće i čarapa u neobičnoj boji ili sa kakvim reljefnim tkanjem) odlično će se uklopiti u sve ovosezonske trendove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)