Šljokice i visoke potpetice

M. J. M.

30. 12. 2017. u 00:31

Poželjno je za doček , kažu stilisti, što više šljokica, štrasa, resa, zlatnih i srebrnih nijansi, visokih potpetica i haljina, ali i pantalona u kombinaciji sa ženstvenim bluzama

Шљокице и високе потпетице

Shutterstock

STIŽE nam i poslednja noć u godini koja se uvek čini nekako drugačijom, posebnom, pa bi i garderoba trebalo da bude takva. Poželjno je, kažu stilisti, što više šljokica, štrasa, resa, zlatnih i srebrnih nijansi, visokih potpetica i haljina, ali i pantalona u kombinaciji sa ženstvenim bluzama.

Ukoliko ništa slično nemate kod kuće, ne brinite, dovoljna je jednostavna haljina u bilo kojoj boji, koju ćete uskladiti sa efektnim komadom nakita, tašnicom, cipelama i, naravno, šminkom. Ne zaboravite da u Novu godinu treba ući s nečim crvenim na sebi, bilo da je to crveni ruž, veš, crveni lak za nokte ili nešto drugo. A što se ostalih boja tiče, tonovi sive i crna nepogrešiv su izbor i pristaju apsolutno svima. Bez obzira na to gde idete na doček, odaberite ono u čemu se osećate najbolje i sigurno ćete se sjajno provesti. Srećna Nova godina!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije