Etno stil hit jeseni

M. J. M.

05. 10. 2017. u 12:31

U najnovijim kolekcijama za jesen, zastupljeni su džemperi i kardigani asimetričnih krojeva, ukrašeni resama, koji savršeno idu uz farmerke sa kaišom, čizmama ili dubokim cipelama na šniranje

Етно стил хит јесени

Možda vam se čini da hladni dani nisu baš idealni za lepršave odevne kombinacije u etno stilu? Naprotiv, u najnovijim kolekcijama za jesen, zastupljeni su džemperi i kardigani asimetričnih krojeva, ukrašeni resama, koji savršeno idu uz farmerke sa kaišom, čizmama ili dubokim cipelama na šniranje.

Čak se i na farmerkama može naći neka interesantna retro aplikacija. Osim neprolaznog ponča, ove sezone je poseban naglasak na dugačkim prslucima, postavljenim i obrubljenim ekološkom ili pravom vunom, dok su neki modeli porubljeni eko-krznom. Ukoliko volite haljine i suknje, sigurno ćete pronaći neki ležeran model sa etno-šarom ili cvetnim aplikacijama. Jakne asimetričnog i "šanel" kroja sa etno-šarom, možete da nosite uz kežual ili elegantnu odeću.

U trendu su boja vina, sve nijanse plave i crno-bele kombinacije, koje mogu da budu osvežene rukavima u bordo ili nekim kontrastnim tonovima. Ako vam je previše ovakvog "šarenila", nabavite neki detalj u etno-stilu, poput mini-tašne ukrašene perlicama, resicama, pomponima, koju možete da nosite u ležernim i formalnim prilikama ili kratkih čizmica sa retro šarom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije