Ušetajte u 2011. godinu sa novom bojom kose. Ali, pre nego što se odlučite za nijansu, proučite mogućnosti proizvoda za farbanje kose...

Trajna farba: Maksimalno može da posvetli ili potamni kosu za dve do tri nijanse, a sede vlasi prekriva u potpunosti. Otporna je na česta pranja kose, a na svake tri do četiri nedelje potrebno je ofarbati izrastke. Birajte proizvode sa nižim procentom amonijaka.

Preliv: Menja boju za dve do tri nijanse, a sede prekriva do 30 procenata. Traje koliko i trajna farba, ali menja pigmentaciju posle svakog pranja. Prelivi su idealni za kratke i slojevite frizure.

Blanš: Kosa je svetlija za pet do šest nijansi. Blanš je dugotrajan, ali isušuje i oštećuje kosu. Ako baš morate da ga stavite, koristite proizvod koji ne "odskače" mnogo od vaše boje.

Polutrajna farba: Bogata je pigmentima biljnog porekla i ne sadrži amonijak. Kosu boji samo površinski, daje joj sjaj, ali je ne posvetljuje, već osvežavaj nijansu. Pokriva do 30 procenata sedih vlasi. Boja postepeno bledi posle svakog pranja.