Leče anemiju i osnažuju srce

Z.O.J.

19. 08. 2018. u 15:07

U kombinaciji sa medom, orah predstavlja izuzetan prirodni lek, zato što organizmu obezbeđuje vitamine, minerale, belančevine, masti, ugljene hidrate

Лече анемију и оснажују срце

Depositphotos

U kombinaciji sa medom, orah predstavlja izuzetan prirodni lek, zato što organizmu obezbeđuje sve neophodne vitamine, minerale, belančevine, masti, ugljene hidrate. Mešavina ova dva sastojka posebno je delotvorna kod iscrpljenosti i malokrvnosti. Lek se sprema tako što se 500 g livadskog meda pomeša sa isto toliko mlevenih oraha i jednim limunom. Preparat se uzima svaka tri do četiri sata, po kašičica sve do oporavka.

Za lečenje hipertenzije i anemije uzrokovane nedostatkom gvožđa, svakodnevno treba uzimati 100 g oraha sa istom količinom meda, u trajanju od najmanje 45 dana. Isti način lečenja delotvoran je i kod ishemije, odnosno nedovoljne ishranjenosti srca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Andreja Analiticar

19.08.2018. 19:34

To isto radi i dobro napravljena "Boza" koja se pije u mesto vode kada si zedan. Naravno svaka hrana je dobra za zdravlje. Ima i hrana koja se reklamira, pa o tome treba voditi racuna. Obicno se hrana sa reklame uvek placa skuplje jer kosta reklama.