Šake govore o karakteru ličnosti: Otkriva nas položaj palčeva

S. D.

30. 10. 2019. u 09:16

Шаке говоре о карактеру личности: Открива нас положај палчева

Depositphotos

Ponašanje i postupci mnogo govore o ljudima, ali da li znate da vaš karakter u velikoj meri otkriva i položaj prstiju, odnosno način na koji držite palčeve

PONAŠANjE i postupci mnogo govore o ljudima, ali da li znate da vaš karakter u velikoj meri otkriva i položaj prstiju, odnosno način na koji držite palčeve.

Palac leve ruke nagore

Reč je o vrlo praktičnim osobama, retko donose odluke na brzinu, a pre konačnog zaključka analiziraju situaciju iz svakog ugla. Teško ih je prevariti jer imaju izraženu intuiciju i nepogrešivo znaju da procene da li ih neko laže. Ovakve osobe cene prijatelje i porodicu, a krasi ih i specifičan smisao za humor, zbog čega su rado viđeni u društvu. Romantične su i odlično znaju kako da šarmiraju suprotni pol.

Palčevi u istoj ravni

Ovakav položaj palčeva karakterističan je za ljude kojima su bitne i najmanje sitnice. Reč je o perfekcionistima koji i od drugih očekuju isti nivo posvećenosti u svemu. Po prirodi su lideri, ali su uvek spremni da čuju mišljenje drugih. Iskrenost je njihov najveći kvalitet čime mogu svakog da razoružaju. Ne libe se da kažu šta misle, niti druge sprečavaju u tome.

Palac desne ruke nagore

To su emotivno inteligentne osobe. Lako mogu da shvate kako se drugi osećaju, čak i kada pokušavaju da to sakriju. To olakšava odnos i komunikaciju sa njima zbog čega im se ljudi poveravaju. Mogu da sagledaju stvari na pravi način i da o svemu donesu ispravnu odluku. Ljude privlači njihova sposobnost razumevanja tuđih emocija i toplina koju poseduju. U vezi odlično razumeju i ono što partner ne izgovori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije