VAPAJ NESREĆNE ŽENE: Svekrva ulazi u sobu kad imam seks sa mužem, njene reči mi još odzvanjaju u ušima

Novosti online

26. 10. 2019. u 19:26

ВАПАЈ НЕСРЕЋНЕ ЖЕНЕ: Свекрва улази у собу кад имам секс са мужем, њене речи ми још одзвањају у ушима

Depositphotos

Jedna žena, koja sa suprugom živi u kući s njegovim roditeljima, veoma je ljuta na svoju svekrvu
Jedna žena, koja sa suprugom živi u kući s njegovim roditeljima, veoma je ljuta na svoju svekrvu koja je često ulazila u njihovu spavaću sobu baš u toku seksualnog čina.

- U toku prve dve godine našeg braka, moja svekrva je nenajavljeno upadala u našu sobu baš kad bismo vodili ljubav. Nebitno od satnice, ulazila je kod nas u želji za razgovorom, ujedno nas ohrabrujući kako treba da nastavimo s radnjom - priseća se žena koja sad živi sa suprugom i decom u drugoj kući.

- Iako smo se trudili da budemo što tiši, svaki put bi me isprepadala. Neverovatno je da je svaki put znala šta radimo, ma koliko da smo bili spontani. I dalje sam ubeđena da je negde imala skrivenu kameru koju, naravno, nikad nisam našla. I danas se plašim da će uleteti u sobu, iako više ne živimo zajedno - podelila je na portalu "Reddit".

Čitaoci su bili zgranuti.

- Toliko mi je žao! To je odvratno i sramotno - napisao je jedan komentator.

- Baš mi je žao što si morala s tim da se nosiš. To je tako bizarno - dodao je drugi.

Ova priča je navela i druge da podele svoje.

- Oh, i moja svekrva to radi. Uglavnom je veoma bučna i ima hronični kašalj, ali kad smo suprug i ja intimni, pretvori se u nindžu i uleti u sobu bez upozorenja. Kad počnemo brzo da se oblačimo, ona se uvek zasmeje i kaže: "Ne brinite, već sam sve to videla!" - istakla je druga korisnica portala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

jasna

29.10.2019. 14:21

Ne branim svekrve ali ne verujem u ovu priču!!!.Normalnom čoveku se može desiti da to uradi jedanput, sasvim slučajno, ali da neko ponavljam normalan to radi redovno ne mogu u to da poverujem.