VEČITA dilema - plavuše ili brinete ovog puta se rešava u korist drugih. Bar kada je reč o muškarcima i njihovom izboru! Naime, jedno američko istraživanje je pokazalo da su pripadnici jačeg pola, ipak, slabiji na brinete, mada u gotovo svakoj priči pobeđuju plavuše. Istraživači su došli do saznanja da se vreme promenilo, pa tako "blondine" više nisu neprikosnovene kao ranije. Zbačene su sa trona.

Rezultati ankete sajta za upoznavanje Lavhani otkrili su da gotovo 60 odsto muškaraca smatra da su brinete seksepilnije od plavuša, koje su pokupile tek 16 odsto glasova. Na trećom mestu su crnokose, koje su dobile 12 odsto ispitanika. Crvenokose su se našle na poslednjem mestu.

Anketa je još pokazala da je muškarcima pored boje kose veoma važno i kulinarsko umeće žene. Ideal većine ispitanika je zgodna brineta koja odlično kuva. Ona je tako primer savršene dame.

Kada je red u anketi došao na žene, one su uglavnom zanemarile boju kosu, pa čak i generalno fizički izgled muškaraca. Većina predstavnica nežnijeg pola je odgovorila da im je važno da partner bude, pre svega, duhovit.