Tinder najopasniji

T. L.

26. 10. 2018. u 21:26

Тиндер најопаснији

Depositphotos

Iako su "Fejsbuk" i "Instagram" najpopularniji među socijalnim mrežama, ni "Tinder" ne zaostaje kada je reč o virtuelnom druženju i potrazi za partnerom

IAKO su "Fejsbuk" i "Instagram" najpopularniji među socijalnim mrežama, ni "Tinder" ne zaostaje kada je reč o virtuelnom druženju i potrazi za partnerom. Međutim, studije istovremeno pokazuju da je on možda i najopasniji, odnosno da je spisak njegovih pozitivnih strana manji od negativnih.

Istraživanje Consumers Research-a je pokazalo da se "Tinder" nalazi na vrhu liste aplikacija na kojima su ljudi doživeli neprijatna iskustva. Čak 39 odsto ispitanika je napisalo da se koristeći ovu mrežu susrelo sa nekom vrstom uznemiravanja. Većina je izjavila da je posle upoznavanja sa ljudima preko "Tindera" imala problema da se "otarasi" onih koji su delovali sumnjivo, neiskreno, navalentno i destruktivno. Studija je pokazala da su meta uznemiravanja pre svega žene, pa je tako 57 odsto njih imalo bar jednom neprijatno iskustvo. Oko 20 odsto muškaraca se takođe požalilo na isti problem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije