Inspiracija za prazničnu trpezu – A la Krem!

Novosti online

21. 11. 2019. u 15:44

Инспирација за празничну трпезу – A la Krem!

Foto Promo/ TAG Media/Ivica Veselinov

Sirni namaz bez aditiva i konzervansa za sve vrste ukusnih zalogaja, napravljen od pažljivo biranog i kontrolisanog mleka sa domaćih farmi

Mlekara Šabac predstavila je danas A la Krem sirni namaz napravljen od pažljivo biranog i kontrolisanog mleka sa domaćih farmi. Zahvaljujući njegovoj kremastoj strukturi, jedinstvenom ukusu i aromi pogodan je za pripremu svih vrsta kulinarskih specijaliteta, u šta su nas uverili šef poslastičarnice hotela Hilton Beograd Marko Trpković i food blogerka Tatjana Miletić. Ovi iskusni kulinarski znalci, prisutnima u Saša baru, pripremali su dve vrste čizkejka i tiramisu na bazi A la Krema.

Bilo da se bavite pripremom hrane u ugostiteljskom sektoru, kao profesionalac, ili samo želite da u svom domu pripremite nešto ukusno, A la Krem je pravi izbor za vas. Pakovanja su prilagođena upravo potrebama i jednih i drugih te se mogu naći i čaša od 250 g ali i kantica od 2 kg.

„Svi mi tragamo za inspiracijom tokom pripreme praznične trpeze u želji za nekim novim iskustvom, ukusom ili aromom. Kombinujući stare bakine recepte sa trendovima o kojima se često diskutuje, pravimo trenutke za pamćenje, a Mlekara Šabac vam nudi A la Kremkao neizostavni sastojak" – izjavila je Milica Jelić, direktorka marketinga u ovoj kompaniji.

(PR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije