KAD nostalgija zakuca na vrata, lako se prisetimo domaće trpeze, bogate, kvalitetne i ukusne. Moderno doba donelo nam je određene prednosti, ali stara dobra tradicija u svima nama budi najnežnija sećanja.

Kada se kućom proširi miris svežeg sira, kajmaka i ukusnih mesnih delikatesa, kobasice i pančete, niko ne ostaje ravnodušan. Sada više ne morate da tražite domaće proizvode kod lokalnih prodavaca na pijaci i tako gubite dragoceno vreme, jer vam Roda marketi sa velikim asortimanom koji broji više od 70 odsto domaćih proizvoda, svakodnevno stoje na raspolaganju.

Uz robnu liniju Ukusi moga kraja za svojom trpezom ćete proputovati celu Srbiju, jer nju sačinjava veliki broj tradicionalnih srpskih proizvoda koji su za sve ljubitelje domaćih specijaliteta pripremani prema originalnoj recepturi. U njihove ukuse utkani su zapisi zelenih borova, livada, vetrova sa obronaka Tare, Povlena, Zlatibora i ostalih krajeva Srbije.

Uz ove proizvode možete biti sigurni da ste svojoj porodici i prijateljima servirali autentične srpske proizvode koji nemaju aditive ni konzervanse. U bogatom asortimanu možete naći kozji sir u salamuri, zlatiborski mladi sir, zlatiborski mladi kajmak, šumadijski pršut, kulen i pančetu, vojvođansku i sremsku kobasicu i mnoge druge proizvode vrhunskog kvaliteta.(PR)