Beogradska predstava na Dubrovačkim letnjim igrama: „Intimnost“ na distanci

V.V.S.

09. 07. 2020. u 20:33

Београдска представа на Дубровачким летњим играма: „Интимност“ на дистанци

Probe za predstavu "Intimnost"

Scenski kostim i dizajn potpisuje Selena Orb, za kompoziciju je zadužen Draško Adžić, koji će pored Aleksandre Lozanović biti i jedan od izvođača
NA Dubrovačkim letnjim igrama narednog meseca gostuje beogradska predstava „Intimnost“ nastala o tekstu Biqane Srbljanović (režija Andrej Nosov) u produkciji Hartefakt

Premijera predstave „Intimnost“, u režiji Andrej Nosova, zakazana je za 13. avgust u Lazaretima. Predstava se realizuje u okviru evropskog projekta „Future Epics“ koji je podržan od strane Kreativne Evrope.

. „Intimnost“ je nastala sa idejom da se vidi šta je to što se promenilo u našem životu, radu, odnosu prema drugom i prema sebi. Leon Lučev i Jelena Graovac, kroz mnoštvo kratkih priča o distanci, disciplini, privatnosti i novim odnosima koji se formiraju u periodima (samo)izolacije, svojom igrom teže da preispitaju na koji način čuvamo intimnost u senci novog i nepoznatog virsa.

Scenski kostim i dizajn potpisuje Selena Orb, za kompoziciju je zadužen Draško Adžić, koji će pored Aleksandre Lozanović biti i jedan od izvođača.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije