Obustavlja se Beogradska letnja scena na Tašmajdanu

Tanjug

29. 06. 2020. u 13:50

Pozorišni program Beogradske letnje scene na Tašmajdanu obustavlja se danas usled novonastale situacije

Обуставља се Београдска летња сцена на Ташмајдану

Foto A.Stanković

BEOGRAD - Pozorišni program Beogradske letnje scene na Tašmajdanu obustavlja se danas usled novonastale situacije, promene epidemiološke slike virusa Covid-19 i najnovijih odluka medicinskog kriznog štaba Srbije kojim se ograničava okupljanje na zatvorenom i otvorenom prostoru do 200 osoba, stoji u saopštenju Grada Beograda koje je dostavljeno Tanjugu.


Kako je navedeno, ova manifestacija je osmišljena upravo da bi se prevazišao problem prekida rada pozorišta usled pandemije i uvođenja vanrednog stanja sa dobrom željom da se nastavi pozorišni život u našem gradu.


"Ovaj jedinstveni poduhvat, koji je na jednom mestu okupio sva beogradska, mnoga srpska pozorišta, privatne i nezavisne produkcije, sa idejom da publici i svim gostima Beograda krajem juna i tokom jula omogući gledanje preko 40 pozorišnih predstava, pokazao je da su umetnici i publika sa velikom radošću iščekivali ponovni susret uživo i nove pozorišne doživljaje”, poručuju u saopštenju.


Grad Beograd je zahvalio svim pozorištima, umetnicima, učesnicima i publici Beogradske letnje scene o čijem eventualnom nastavku će se odlučivati kada se za to steknu uslovi.


U međuvremenu za sve kupljene ulaznice može da se izvrši povrat novca na blagajnama matičnih pozorišta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)