Poznati se opraštaju od Petrućija: Hvala, care, za svaki osmeh; Bio je tako duhovit sa šmekerskim forama

Novosti Online

09. 11. 2019. u 19:28

Познати се опраштају од Петрућија: Хвала, царе, за сваки осмех; Био је тако духовит са шмекерским форама

Print screen Youtube

Poznate ličnosti među kojima su i prijatelji glumca zatečeni tužnom vešću
GLUMAC i komičar Branislav Petrušević Petrući prminuo je danas, 9. novembra u 65. godini života, a poznate ličnosti na potresan način oprostile su se od Petrućija.

Dragan Jovanović i Branislav zajedno su igrali tenis, a kako kaže, Petrući je bio neko ko nikada nije skidao smeh sa lica.

Pročitajte još: "Znali smo da bacimo koji tiket”: Bora Čorba o “bratu Petrućiju”

- Užasna vest. Petrući je bio veliki pozitivac. Timski igrač, šarmantan, ali pre svega nikada nije skidao osmeh sa lica. Niste često sretali ljude kao što je bio on. Igrali smo tenis jednom ili dva puta. Pratio sam njegov rad pomno u Indeksovom pozorištu. Bio je sjajan u svemu što je radio - rekao je Jovanović za Kurir.

Vest da je Branislav iznenada preminuo potresla je i pevačicu Lepu Brenu.

- Veoma smo pogođeni njegovim ranim odlaskom. Bio je čovek s kojim je bilo zadovoljstvo sarađivati i privatno se družiti - rekla je Brena.

Pročitajte još: Popularni Bićko zatečen smrću Petrućija: Teško je saznati da je otišao neko sa kim si proveo veći deo života

Poslanik SNS Vladimir Đukanović povodom Petrućijeve smrti oglasio se na Tviteru.

- Hvala, care, za svaki osmeh koji si nam pružio. Bog ti dao rajsko
naselje - napisao je Đukanović na Tviteru.

Pevačica Maja Nikolić bila je Petrućijeva prijateljica, a smrt glumca za nju je velika trauma.

- U šoku sam! Bili smo najbolji prijatelji u rijalitiju. Izgubili smo velikog čoveka i druga, a srpska glumačka scena velikog profesionalca. Ovo je trauma za mene. Bio je mlad i pun života - rekla je Maja Nikolić.

Voditeljka Dušica Jakovljević ističe da je ovo veliki gubitak za našu zemlju.

- Odrasla sam uz Indeksovo pozorište i jako mi je žao. Zatekli ste me sa tom vešću. Bio je toliko duhovit, sa šmekerskim forama. Zahvaljujući TV Pink imala sam priliku da ga upoznam i ugostim u svojim emisijama. Ovo je veliki gubitak za naši zemlju, pogotovo u ovo vreme kada ni humor više nije ono što je nekad bio - rekla je Dušica.

(kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije