“Bio bi cirkus da su mi nešto napravili”: Petrući prvi napustio “Velikog brata”, a anegdote se i dalje prepričavaju

Novosti Online

09. 11. 2019. u 18:52

“Био би циркус да су ми нешто направили”: Петрући први напустио “Великог брата”, а анегдоте се и даље препричавају

Branislav Petrušević Petrući Foto: Z. Jovanović

„Osvojio sam prvo mesto u izbacivanju, ali bio bih zadovoljan i bronzom“, rekao je pokojni glumac i imitator o svom učešću u rijalitiju
KOMIČAR, glumac i imitator Branislav Petrušević Petrući umro je danas u svom stanu u 65-oj godini, a anegdote koje je preneo publici nakon učešća u "Velikom bratu" i danas se prepričavaju.

Naime, Petrući je iz kuće „Velikog brata” izašao najbrže, a to mu je poslužilo kao odlična inspiracija za zbijanje šala na sopstveni račun. Svoje cimere, o kojima nije rekao nijednu lošu reč, opisao je ovako:

Pročitajte još: "Mislila sam da se šali, umro je za 10 sekundi": Ispovest Petrućijeve žene kojoj je glumac preminuo na rukama

- Lako mi je bilo s ljudima koje znam. Topićeve uspehe sam pratio, Maju Volk znam sa RTS-a, Milića sam upoznao pre ’90, kad smo radili naše tekstove u Skenderiji, a kad sam sreo Avu, otkrio sam da je ona enciklopedija - pričao je tada Petrući, pa objašnjavao da je zaslužio prvo mesto u izbacivanju, jer je prvi napustio rijaliti:

- Osvojio sam prvo mesto u izbacivanju, ali bio bih zadovoljan i bronzom. Moji su se uplašili jer nisam dovoljno jeo, ali jeo sam krijući. Maja Volk me je hranila vitaminima. Činilo mi se kao da sam u Australiji, toliko sam se tamo isključio, a bio sam na brdu pored ovog na kom živim. Moja pokojna majka je govorila: „A ti pre otud nego odovud, Bane?” I mene je iznenadilo, mislio sam da ću ostati u „Velikom bratu” nekoliko nedelja. Strategija mi je bila da se ne eksponiram previše prve nedelje, što mi je i uspelo. Moje bitisanje u Kući bilo je kao život jednog leptira dok nije sreo ponoćnu svetiljku. Trebalo je da mi se napravi situacija, pa da se ja razmašem i tu bi bio cirkus. Ali nisam došao do toga.

(blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije