Slavnoj glumici pozlilo tokom snimanja: Katrin Denev hitno primljena u bolnicu

G. ČVOROVIĆ

06. 11. 2019. u 15:17

Славној глумици позлило током снимања: Катрин Денев хитно примљена у болницу

Foto: AP

Katrin Denev je legenda francuskog filma i simbol duha po kojem su Francuskinje poznate
PARIZ - od stalnog dopisnika

ČUVENA francuska glumica Katrin Denev (76) smeštena je u noći između utorka i srede u bolnicu, jer joj je pozlilo tokom snimanja novog filma.

Iz njenog okruženja ističu da je reč o velikom umoru, zbog prebukiranosti u rasporedu obaveza.

Upućeni u situaciju ističu da je zdravstveno stanje francuske dive ozbiljno i da zahteva opsežne lekarske analize.PROČITAJTE JOŠ -Bend je svirao u garaži kad su ugledali slavnog pevača, zamolili su ga da im se pridruži, imao je samo jedan zahtev,a onda je usledio šou (VIDEO)

Glumici je pozlilo tokom snimanja filma "Za vreme njegovog života" rediteljke Emanuel Berko, s kojom je u poslednje vreme sarađivala u više projekata.

Denev je vrlo aktivna. Ove godine se pojavila u čak tri filma, dok će četvrti, pod nazivom "Istina", izaći 25. decembra. U toku je montiranje još jednog filmskog ostvarenja, "Strašna džungla", koji će se u francuskim bioskopima emitovati sledeće godine.

Katrin Denev, inače, redovno učestvuje u promocijama svojih filmova.

- Ili se bavimo filmom, ili ne – izjavila je slavna glumica u nedavnom intervjuu koji je dala francuskom listu "Parizjen", opisujući ovako jak ritam.

Poručila je i da joj je tolika snaga došla preko gena njene majke Rene Simono koja je bila pozorišna glumica i koja je u septembru ove godine napunila 108 godina!Na društvenim mrežama obožavaoci i poštovaoci širom sveta šalju joj poruke podrške da što pre ozdravi.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije