Slađana Grbić iz Krupnja podnela ostavku na funkcije u Narodnoj stranci

Tanjug

23. 10. 2019. u 11:46

Слађана Грбић из Крупња поднела оставку на функције у Народној странци
Slađana Grbić iz Narodne stranke podnela je neopozive ostavke na mesto predsednika opštinskog odbora stranke u Krupnju i mesto člana Glavnog odbora NS

KRUPANj- Slađana Grbić iz Narodne stranke podnela je neopozive ostavke na mesto predsednika opštinskog odbora stranke u Krupnju i mesto člana Glavnog odbora NS, jer kako kaže, ne želi da bojkotuje izbore i ne želi da bude deo SzS čiji su lideri Dragan Đilas i Boško Obradović.


Kako je navela u ostavci, upućenoj centrali stranke, ona je tu odluku donela nakon razgovora sa članovima i simpatizerima stranke u Krupnju.


"Dve godine smo se lavovski borili, bili vidno prisutni kroz razne akcije na terenu, uspeli da napravimo neki rezultat, a vi ste nam uskratili mogućnost borbe i izlaska na predstojeće izbore. Nakon višegodišnje ostrašćenosti, shvatili smo da nisu sve stvari koje se dešavaju u Krupnju ružne i da saradnjom sa najboljima možemo još više da doprinesemo razvijenosti i napretku Krupnja", napisala je Grbić.


Ona je istakla da je svesna da trenutna politika ne vodi ni u jednom dobrom pravcu i da ne želi da se bori za nešto u šta ni sami ne verujemo.


"Da smo svi bili prisutni na terenu, kao sada tokom kampanje bojkota, do iste nikada ne bi došlo. Mi ne želimo da konstantno kritikujemo, već da radimo i doprinesemo radu i napretku naše opštine", rekla je Grbić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije