TIHOMIR STANIĆ DEMANTUJE PISANjE MEDIJA: Nisam rekao da napuštam Atelje

R. R.

16. 09. 2019. u 07:37

ТИХОМИР СТАНИЋ ДЕМАНТУЈЕ ПИСАЊЕ МЕДИЈА: Нисам рекао да напуштам Атеље

Tihomir Stanić,Foto A. Stanković

Nisam rekao da odlazim, izjavio sam da ću još razmisliti i videti šta ću da uradim, a možda ću i otići iz Ateljea - rekao glumac za “Novosti”

GLUMAC Tihomir Tika Stanić, u izjavi za "Novosti", demantovao je pisanje nekih medija, koji su objavili njegovu navodnu odluku da napusti svoju matičnu kuću, Atelje 212.

- Nisam rekao da odlazim, izjavio sam da ću još razmisliti i videti šta ću da uradim, a možda ću i otići iz Ateljea. To su bile moje reči, ali su one u tim napisima podignute na "viši nivo", zato što naši mediji vole dodatno da konstruišu afere i skandale - kaže Stanić.

PROČITAJTE JOŠ - Tihomir Stanić: Publici sam otkrio celog sebe

Podsećanja radi, jedan od naših najpopularnijih glumaca oglasio se nedavno protiv odluke Grada Beograda, kojom je na mesto v. d. direktora Ateljea 212 imenovan Novica Antić, jer dosadašnjem vršiocu ove dužnosti, glumcu Branimiru Brstini, 25. septembra ističe mandat. Stanić je tada izjavio da je to urađeno bez dogovora sa ansamblom ove kuće, iza njihovih leđa tokom leta i godišnjih odmora, umesto da je raspisan konkurs, da će on ovakav izbor v. d. direktora bojkotovati, i da će se pobuniti protiv njega. Ali, metode svoje borbe tada nije saopštio.

Reagujući na ove Stanićeve navode, oglasio i gradski sekretar za kulturu Ivan Karl, koji je rekao da Upravni odbor Ateljea nije raspisao niti sproveo konkurs za izbor direktora, što je trebalo da uradi 60 dana pre isteka v. d. mandata Branimiru Brstini, da je Antić imenovan za tu funkciju kako pozorište ne bi ostalo bez ovlašćenog lica posle 25. septembra, ali i da se svakako očekuje raspisivanje konkursa.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)