OTKAZANA PREDSTAVA MIRJANE KARANOVIĆ: Incident zbog rasvete

M. ĐOŠOVIĆ

27. 08. 2019. u 21:10

Mirjana Karanović nije želela detaljnije da komentariše nemili događaj

ОТКАЗАНА ПРЕДСТАВА МИРЈАНЕ КАРАНОВИЋ: Инцидент због расвете

Foto Tanjug

GLUMICA Mirjana Karanović je, prema tvrdnjama organizatora manifestacije "Mermer i zvuci" u Aranđelovcu, odbila da odigra u subotu predstavu "Balava" jer joj se, navodno, nije dopala rasveta.

- Ona je zaista potrebna za tu predstavu - navodi v. d. direktora manifestacije Katarina Perović. - Glumica je negodovala sve glasnije, da bi, nakon izlaska na binu, počela da psuje i govori kako joj ne pada na pamet da igra po vrzinama i šumama.

Organizatori za "Novosti" dodaju da se sve dogodilo nekoliko sati pre izvođenja predstave i da su problemi mogli da se reše.

Sa druge strane, u saopštenju produkcije "Hartefakt" navodi se da izvođenje "Balave" nije otkazala glumica, već sama produkcija, dva sata pred početak, jer "domaćini nisu obezbedili minumum uslova za igranje". Ističe se da nije reč o hirovitom činu, ili da se nekom nije dopao Aranđelovac, manifestacija "Mermerni zvuci" ili sam aranđelovački park.

Mirjana Karanović nije želela detaljnije da komentariše nemili događaj.
- Sve informacije se nalaze u saopštenju koje je "Hartefakt" uputio javnosti - kaže glumica za naš list. - Ja jedino očekujem da od organizatora manifestacije "Mermer i zvuci" ovih dana dobijem izvinjenje.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

неимени

27.08.2019. 21:36

Велика је она глумача па да игра по врзинама. Ваљда је и у ту шуму дошла грешком, госпоЈа глумача.

Паја Из Врчина

27.08.2019. 23:03

Онај ко воли своју публику и своју професију нема проблема да било где игра представу,госпођа очито има проблем.

Bole

28.08.2019. 05:59

Da vas podsetim to je ona glumica sto je rekla da je NATO morao da nas bombarduje, da se otreznimo ili tako nesto. Ne znam da li su se otreznile zrtve tog bombardovanja? Njoj nije poginulo dete, jer je najverovatnije bilo negde sklonjeno u inostranstvo. A nasa mala Milica Rakić i Jos 40 i nesto dece je zauvek nestalo. Sto se mene tice dobro je sto nije igrala. Bolje da ni ne igra.

Milesa Andjus, prof. V beogradske gimnazije

28.08.2019. 22:17

Stidna sam zbog ovakvih akterica, recitatorki koji bljuju pljuju malom narodu Srbije u lice, a iskrivljeni lažnim rečima, naopakim metaforama i zlonamernim iskazima, sve nas valjaju blato e da bi nas načinili gorima od najgorijih. Stidna sam što sam nekad cenila ovu umetnicu, a sad samo prezirem neuspešnog varalicu