ČKALjINA UNUKA PRVI PUT O LjUBAVI SA IGOROM PERVIĆEM: Voleli smo se najviše na svetu, pola sebe sam izgubila

Novosti online

ponedeljak, 29. 04. 2019. u 21:36

ЧКАЉИНА УНУКА ПРВИ ПУТ О ЉУБАВИ СА ИГОРОМ ПЕРВИЋЕМ: Волели смо се највише на свету, пола себе сам изгубила

Foto: Telegraf.rs

Jovana je na dan kada je Igor preminuo na Fejsbuku uz zajedničku fotogrsfiju napisala "Moja ljubav"
Glumac Igor Pervić preminuo je 23. aprila u 52. godini života, u domu svoje majke, balerine Lidije Pilipenko. Danas, u ponedeljak 29. aprila na Novom groblju su se, sa početkom u 13 časova , porodica, prijatelji i kolege okupili kako bi se zauvek oprostili od Igora koji je kremiran.

Na večni počinak Igora je ispratila i njegova bivša ljubav Jovana Petrović, unuka Miodraga Petrovića Čkalje. Jovana je neutešno plakala, a njeni jecaji odzvanjali su kapelom.


Čkaljina unuka ne može da se pomiri sa činjenicom da je igubila najveću ljubav, a za Telegraf.rs prvi put je progovorila o njihovoj ljubavi.

- Šta mogu da kažem o njemu? Voleli smo se najviše na svetu.... Ljubav je trajala 20 godina, šta reći više... Od pre 20 godina, do pre neki dan je sve trajalo... To sve govori. Osećam se kao da sam pola sebe izgubila, danima ne znam gde se nalazim - rekla je vidno slomljena Jovana za Telegraf.rs.

Posetimo, Jovana je na dan kada je Igor preminuo na Fejsbuku uz zajedničku fotogrsfiju napisala "Moja ljubav".Pratite nas i putem iOS i android aplikacije