NEDA ARNERIĆ NA KUĆNOM OPORAVKU: Uskoro povratak u teatar

V. V. S.

23. 04. 2019. u 08:42

НЕДА АРНЕРИЋ НА КУЋНОМ ОПОРАВКУ: Ускоро повратак у театар

Neda Arnerić Foto V. Danilov

Glumica Neda Arnerić posle gotovo dva meseca boravka na VMA - vratila se kući

POPULARNA i omiljena glumica diljem nekadašnje Jugoslavije Neda Arnerić, posle gotovo dva meseca boravka na VMA - vratila se kući. Okružena najbližima, prijateljima i kolegama, kako nezvanično saznajemo, oseća se oporavljeno i razmišlja i o povratku na pozorišnu scenu.

Tačno pre tri godine (26. aprila 2016) premijerno je izvedena predstava "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo", po tekstu Milana Nikolića. U ulogama simpatičnih junaka Borke i Milića pojavili su se Neda Arnerić i Feđa Stojanović. Brzo su stekli simpatije pozorišnih gledalaca, a novu verziju popularnog naslova iz sedamdesetih godina prošlog veka (s Milenom Dravić i Slobodanom Đurićem u televizijskoj drami) želela je da pogleda i publika širom regiona.

- Nisam se video s Nedom, ali sam čuo od njenih prijateljica da se lepo oporavlja. Dogovorili smo se da se odmori tokom leta, pa da od septembra nastavimo da igramo našu predstavu - kaže u izjavi za naš list Feđa Stojanović. - Vrlo je raspoložena, navijam za nju iz sveg srca. Želim joj sve najbolje, zaslužuje da igra u još mnogo pozorišnih predstava. Inače, bilo je planirano da izvedemo četiri predstave u Makedoniji. Imamo pozive iz mnogih gradova, dok su nam Makedonci poručili da će da strpljivo čekati koliko god bude potrebno do Nedinog potpunog oporavka.


PROČITAJTE I: Neda Arnerić ostaje na lečenju, evo šta lekare najviše brineDa podsetimo, glumičin brat je 27. februara pronašao Nedu u besvesnom stanju, a Hitna pomoć ju je prevezla na odeljenje toksikologije VMA. Od tada traje njen oporavak, koji je okončan glumičinim povratkom kući. Kako se nadaju svi koji je vole i poštuju - ponovo će zablistati i na pozorišnoj sceni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Muja

23.04.2019. 10:04

Omiljena glumica ne samo u bivšoj Jugoslaviji vec i u sadašnjoj Srbiji. Zaslužila je poštovanje, razumjevanje i svaki vid ljudske dobrote i podrške koja nju čini zadovoljnom u ovoj životnoj situaciji. Niko ne zna bolje sta mu treba nego sam covek, a drugi su tu da ga čuju, primete i budu oslonac i aktivan pomagač kakav mu je neophodan. Svi sto mi sebi najbolje društvo i jedino smo sa sobom do kraja zivota. Zasto se onda ne bismo opet zaljubili u sebe kao divno i jedinstveno biće? Dan po dan.