Premijera predstave „SVI SMO PRIČE – Koja je tvoja?“ na sceni Kulturnog centra „Čukarica“

V. N.

petak, 12. 04. 2019. u 16:13

Премијера представе „СВИ СМО ПРИЧЕ – Која је твоја?“ на сцени Културног центра „Чукарица“
Jedna od najoriginalnijih predstava Studija "BIS!" vraća se na scenu posle dve godine, sa novom generacijom mladih glumaca

U petak 19. aprila u 20 časova na sceni Kulturnog centra „Čukarica“ na Banovom Brdu, Dramski studio „BIS!“ iz Beograda odigraće premijeru obnovljene predstave "SVI SMO PRIČE - Koja je tvoja?" u režiji glumca Pavla Jerinića.

Jedna od najoriginalnijih predstava Studija "BIS!" vraća se na scenu posle dve godine, sa novom generacijom mladih glumaca.

Potpuno originalan dramski tekst , čiji su autori mladi ljudi i glumci, nastao je kroz radioničarski rad a zatim na sceni doživeo svoj puni sjaj.

Mladi glumci u ovom komadu pokazaće publici kako izgleda čarolija stvaranja jednog dramskog teksta i kako se igra sam život, kao i to kako izgleda naći se u ulozi sebe, nas i drugih. Predstava je namenjena mladima od 13 do 99 godina.

U predstavi igraju: Anđela Alavirević, Vasilije Prvulović, Adrijana Mulić, Rista Milutinović, Ivona Ilić, Ognjen Milošević, Iva Ivanović, Aleksa Milošević, Andrija Šušić, Katia Reymann, Natalija Musić I Teodora Sićović.

Autori teksta su članovi dramskog Studija “BIS!” , režija Pavle Jerinić i produkcija Dramski studio “BIS!”.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije