Pogledajte novi trejler za film Psi umiru sami (VIDEO)

Dejan Ćirić

utorak, 12. 02. 2019. u 10:42

Погледајте нови трејлер за филм Пси умиру сами (ВИДЕО)
Ova drama sa elementima trilera, biće prikazana u okviru srpskog takmičarskog programa, kao debitantski film reditelja Nikole Petrovića
Predstavljen je novi trejler za film “Psi umiru sami”, koji će premijerno biti prikazan na predstojećem 47. FEST-u. Ova drama sa elementima trilera, biće prikazana u okviru srpskog takmičarskog programa, kao debitantski film reditelja Nikole Petrovića, koji ističe da su likovi u ovom filmu zasnovani na ljudima iz njegovog života.

Na ideju za ovaj film sam došao tako što sam radio na nekoliko kratkih filmova i onda mi je logičan sled događaja bio da uradim dugometražni film. Za ovaj film su me inspirisali neki ljudi u mom životu i neke promene koje su mi se desile, koje sam hteo da prenesem na likove, i da sve to stavim u neki triler ili misteriju i da i glumcima, ali i samim likovima dam izazove sa kojima će se boriti.”

Pročitajte još - FEST 2019: Pogled na slabosti moćnog Berluskonija

Viktor, bivši programer, seli se u staru kuću na planini, sa svojim psom Aresom. Njegov mir remeti gost koji krije tajne daleko veće od ljudskog razumevanja. Glavne uloge tumače Srđan Petrović, kome je ovo i prva uloga na filmu, Dragan Vujić Vujke, Draginja Mileusnić, Miloš Timotijević, Srđan Žika Todorović, Nikola Šurbanović, Mina Obradović i Andrej Šepetkovski.

Pored toga što je za dalji život filma izuzetno značajno učešće na ovogodišnjem FEST-u, još jedna pozitivna vest je da za ovo ostvarenje postoji izvesna zainteresovanost od strane skandinavskih i distributera iz Velike Britanije, što bi filmu omogućilo da zaživi i van granica naše zemlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije