Ambasador Crne Gore otvorio izložbu u Novom Sadu

J.S.

12. 09. 2017. u 20:57

Амбасадор Црне Горе отворио изложбу у Новом Саду

FOTO:Pres služba KCNS

Njegova ekselencija ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović i direktor Kulturnog centra Novog Sada Bojan Panaotović razgovarali o neophodnosti međusobnog prijateljstva, saradnje i dijaloga
NjEGOVA ekselencija ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović i direktor Kulturnog centra Novog Sada Bojan Panaotović razgovarali su večeras uoči otvaranja izložbe, u okviru manifestacije Dunavski dijalozi, saglasivši se o neophodnosti prijateljstva, saradnje i dijaloga Srbije i Crne Gore.

Panaotović je ambasadora Mićunovića obavestio o odličnoj saradnji koju KCNS neguje sa KIC „Budo Tomović“ iz Podgorice, kao i o sjajnim efektima Konferencije o regionalnoj stabilnosti održanoj u junu ove godine u KCNS.

Pročitajte još:
IZLOŽBA FOTOREPORTERA "NOVOSTI": Sedam vekova Krupe

Ambasador Mićunović je izrazio veliko zadovoljstvo posetom Kulturnom centru Novog Sada, predloživši da se zajedničim snagama u toku naredne godine upriliči niz panel diskusija na temu intenziviranja prijateljstva i dobrih odnosa Srbije i Crne Gore.

U KCNS je večeras izložbom umetničkih radova Nenada Šoškića i Ivana Šuletića otvorena
manifestacija Dunavski dijalozi koja je osmišljena kao uspostavljanje dijaloga među umetnicima. U prethodnim izdanjima festivala održani su srpsko-mađarski, srpsko-austrijskii srpsko-slovenački dijalozi. Ove godine, uporedo se predstavljaju istaknuti umetnici iz Crne Gore i Srbije.

Pročitajte još:
Linča sam ubedio da izlaže u Srbiji

Izložbu koja će trajati do 25.septembra, otvorio je ambasador Mićunović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije