Najpopularniji mladi španski glumac Mario Kasas, koga je ovdašnja, pretežno ženska publika,zavolela kao buntovnog zavodnika Aćea iz popularnih filmova "Tri metra iznad neba" i "Želim te", vraća se sutra u srpske bioskope sa novim španskim hit trilerom "Nevidljivi svedok".


Tim povodom Kasas je uputio pozdrav srpskoj publici i pozvao je da pogleda njegov film:


- Ćao Srbijo, "Nevidljivi svedok" kreće u martu u vašim bioskopima. Šaljem vam veliki poljubac i nadam se da se vidimo uskoro – poručio je španski glumac, koji će nas možda uskoro i posetiti.
Posle odličnog prijema na ovogodišnjem 45. Festu i četiri rasprodate projekcije, ljubitelji trilera imaju priliku da provere zašto su filmski znalci na prošlogodišnjem filmskom festivalu "Fantastik Fest" novo bioskopsko čedo mladog režisera i scenariste čuvenog filma "Telo" Oriola Paula okarakterisali kao "106 minuta čistog Hičkoka" sa "začinom misterije Agate Kristi i jeze Edgara Alena Poa", ocenivši ga i kao "zabavan i inteligentan triler prepun obrta", "najbolji triler u poslednjih nekoliko godina" i "film koji morate pogledati".


Mladi preduzetik Adrian Doria ima sve. Posao koji mu je doneo nagradu za najboljeg biznismena u Evropi, srećan brak i dete koje ga obožava. Ali jedan nesrećan slučaj uvešće ga u vrtlog zločina i pretvoriti mu život u košmar.


Adrian se jednog dana budi u hotelskoj sobi zaključanoj iznutra, pored beživotnog tela svoje ljubavnice Laure. Pošto je optužen za ubistvo, odlučuje da unajmi Virhiniju Gudmen, najbolju pravnicu za pripremu svedoka u zemlji. Ona nikad nije izgubila slučaj, a sa ovim želi na veličanstven način da se oprosti od svoje uspešne karijere. Međutim, pojava novog svedoka optužbe preti da uništi osmišljenu strategiju odbrane. Virhinija i Adrian imaju tri sata da iznađu razumnu činjenicu koja bi ga oslobodila zatvora.