Nevidljivi svedok sutra stiže u bioskope (VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2017. u 15:18

Невидљиви сведок сутра стиже у биоскопе (ВИДЕО)
Mario Kasas poziva da pogledate novi španski hit triler reditelja Oriola Paula

Najpopularniji mladi španski glumac Mario Kasas, koga je ovdašnja, pretežno ženska publika,zavolela kao buntovnog zavodnika Aćea iz popularnih filmova "Tri metra iznad neba" i "Želim te", vraća se sutra u srpske bioskope sa novim španskim hit trilerom "Nevidljivi svedok".


Tim povodom Kasas je uputio pozdrav srpskoj publici i pozvao je da pogleda njegov film:


- Ćao Srbijo, "Nevidljivi svedok" kreće u martu u vašim bioskopima. Šaljem vam veliki poljubac i nadam se da se vidimo uskoro – poručio je španski glumac, koji će nas možda uskoro i posetiti.


Posle odličnog prijema na ovogodišnjem 45. Festu i četiri rasprodate projekcije, ljubitelji trilera imaju priliku da provere zašto su filmski znalci na prošlogodišnjem filmskom festivalu "Fantastik Fest" novo bioskopsko čedo mladog režisera i scenariste čuvenog filma "Telo" Oriola Paula okarakterisali kao "106 minuta čistog Hičkoka" sa "začinom misterije Agate Kristi i jeze Edgara Alena Poa", ocenivši ga i kao "zabavan i inteligentan triler prepun obrta", "najbolji triler u poslednjih nekoliko godina" i "film koji morate pogledati".


Mladi preduzetik Adrian Doria ima sve. Posao koji mu je doneo nagradu za najboljeg biznismena u Evropi, srećan brak i dete koje ga obožava. Ali jedan nesrećan slučaj uvešće ga u vrtlog zločina i pretvoriti mu život u košmar.


Adrian se jednog dana budi u hotelskoj sobi zaključanoj iznutra, pored beživotnog tela svoje ljubavnice Laure. Pošto je optužen za ubistvo, odlučuje da unajmi Virhiniju Gudmen, najbolju pravnicu za pripremu svedoka u zemlji. Ona nikad nije izgubila slučaj, a sa ovim želi na veličanstven način da se oprosti od svoje uspešne karijere. Međutim, pojava novog svedoka optužbe preti da uništi osmišljenu strategiju odbrane. Virhinija i Adrian imaju tri sata da iznađu razumnu činjenicu koja bi ga oslobodila zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije