Noćni termin za scene seksa

R. R.

08. 02. 2017. u 23:23

Ноћни термин за сцене секса

LJubavni triler "Noćne zveri"

Interesovanje za domaće filmove na Festu. Tražen "Afterparti" Luke Bursaća

PORED filma "Na mliječnom putu" Emira Kusturice, koji otvara 45. Fest, i koji je rasprodao veliku dvoranu Sava centra za samo dva dana, najveće interesovanje publike vlada za ostvarenja "Mančester na moru" Keneta Lonergana, "Kraljica Španije" oskarovca Fernanda Trueba, "DŽeki" Pabla Laraina, "Ona" Pola Verhuvena.

Prema broju prodatih ulaznica, kao najveći hitovi izdvajaju se filmovi "Paterson" DŽima DŽarmuša, "Tajni zapis" DŽima Šeridana, "Tišina" Martina Skorsezea, "Mesečina" Berija DŽenkinsa... U nacionalnoj takmičarskoj selekciji, pored "Rekvijema za gospođu J." Bojana Vuletića, koji će domaću premijeru doživeti na Festu, posle svetske premijere na Berlinalu, veliko interesovanje privukao je i kontroverzni film "Afterparti" mladog reditelja Luke Bursaća. Satirična tragedija i hronika jedne generacije predstavljena kroz milje beogradskog klabinga imaće premijeru 5. marta na zatvaranju Festa. Zbog eksplicitnih scena seksa, projekcija "Afterpartija" u Sava centru zakazana je u noćnom terminu.

Zanimljivo je da je Bursać izazvao veliku pažnju javnosti i pre nekoliko godina, kada je za potrebe studentskog dokumentarca "Tri" objavio oglas na društvenim mrežama za devojke kojima je nudio pedeset evra za snimanje eksplicitnih scena seksa. Ovaj "test šokantnosti", kako je deo naše javnosti okarakterisao film mladog autora, premijerno je prikazan na Beldoksu 2013, a sličnim scenama obiluje i film "Afterparti".

U glavnim ulogama su Rade Ćosić, Nikola Šurbanović, Jana Milosavljević, Vladimir Gvojić, Dragan Jovanović, Slobodan Beštić, Lidija Vukićević.

LJUBAVNI TRILER "NOĆNE ZVERI"

VELIKO interesovanje publike Festa izaziva i film "Noćne zveri" Toma Forda, ovenčan Gran-prijem na prošlogodišnjem festivalu u Veneciji. Jedan od najekstravagantnijih i najcenjenijih modnih dizajnera današnjice, koji se proslavio i kao reditelj, vraća se u bioskope sa uzbudljivim ljubavnim trilerom, u kojem igraju Ejmi Adams (na slici), DŽejk Gilenhal, Armi Hamer, Isla Fišer, Aron Tejlor-DŽonson (dobitnik Zlatnog globusa za epizodu) i Majkl Šenon, nominovan za ovogodišnji Oskar za najbolju sporednu mušku ulogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije