Milena Dravić: Ne osećam se dobro, radim na ozdravljenju

Novosti online

četvrtak, 26. 01. 2017. u 13:34

Милена Дравић: Не осећам се добро, радим на оздрављењу
Nakon što je na jesen prošle godine obelodanjeno da se najveća dama srpskog glumišta Milena Dravić (76), oporavlja nakon primene terapije i borbe sa kancerom, interesovanje i briga za njeno zdravstveno stanje u javnosti ne jenjava
Nakon što je na jesen prošle godine obelodanjeno da se najveća dama srpskog glumišta Milena Dravić (76), oporavlja nakon primene terapije i borbe sa kancerom, interesovanje i briga za njeno zdravstveno stanje u javnosti ne jenjava.


Da podsetimo, Milena je nakon primene složene sistemske terapijem napustila Zemunsku bolnicu i uspešno je prošla prvi ciklus borbe s opakom bolešću. Velika glumica prvi put je primljena u bolnicu u septembru prošle godine, šest meseci nakon što je preminula njena velika ljubav Dragan – Gaga Nikolić


Kako se sada oseća, Milena je otkrila za “Dnevni avaz”.


– Mislim da imam potpuno pravo da se razbolim, ljudi preteruju. Cela zemlja je bolesna, imam valjda i ja pravo da budem bolesna. Ne bih o tome mnogo polemisala, ne osećam se dobro, radim na ozdravljenju i to je sve što mogu da vam kažem za sada.

Nisam više u bolnici, kao što pojedini mediji to pišu, naprotiv, kod kuće sam – hrabro je ispričala legendarna glumica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

mirjana

26.01.2017. 14:37

Ko je "obelodanio" od cega ova zena boluje???Sramota i bezibrazluk!!!Dragana Nikolica su "pratilii izveshtavali" do zadnjeg casa!!!Ko uziva sa ovim informacijama???Umni bolesnici!!!

N.N.

26.01.2017. 15:09

@mirjana - Ko? Dobro obavseteni izvori postoje u policiji, zdravstvu....Sve sami "profesionlci".