SVEČANIM uručenjem nagrada, u subotu je u Zaječaru spuštena zavesa na 25. izdanje "Dana Zorana Radmilovića". Predstava "Frenki i Džoni", iako je te poslednje festivalske večeri igrana van konkurencije, u čast nagrađenih, nije ostala bez nagrade. Oduševljenje publike kultnim komadom Terensa Meknelija u režiji Tee Puharić, sa Igorom Đorđevićem i Slobodom Mićalović u naslovim rolama, podelio je i stručni žiri - što je i dokazao odlukom da i ova predstava bude nagrađena "Zoranovim brkom", koji je ponela Sloboda Mićalović.

Odlukom žirija u sastavu Milija Vuković, Miloš Latinović i Željko Hubač, najboljim glumcem na 25. "Danima Zorana Radmilovića" proglašen je Branimir Brstina za tumačenje uloge Dankana u komadu "Magbet" Ežena Joneska, u režiji Anđelke Nikolić i izvođenju Ateljea 212.

Nagrada za najbolju predstavu po oceni publike pripala je Pozorištu "Boško Buha" za predstavu "39 stepenika", urađenu prema romanu Džona Bekena i filmu Alfreda Hičkoka, u režiji Vladimira Aleksića.

Žiri u sastavu Maja Živić, Mirko Stokić i Radmilo Nikolić doneo je odluku da nagrada za vizuelni identitet "Krstomir Milovanović" pripadne predstavi "39 stepenika" Pozorišta "Boško Buha" iz Beograda.
Najbolji Branimir Brstina