Novosti vas vode u pozorište! Poznati dobitnici

Novosti Online

07. 04. 2016. u 11:05

Nakon jednog od najgledanijih premijernih izvođenja Nušićevog Sumnjivog lica u Sava Centru, ova predstava će zbog velikog interesovanja ponovo biti prikazana 14. aprila u 20 časova u Domu Sindikata

Новости вас воде у позориште! Познати добитници
Nakon jednog od najgledanijih premijernih izvođenja Nušićevog Sumnjivog lica koje izvedeno 26. marta pred više od 2.500 ljudi u Sava Centru, ova predstava će zbog velikog interesovanja ponovo biti prikazana 14. aprila u 20 časova u Domu Sindikata.

Karte za gala premijeru su bile rasprodate četiri dana pre izvođenja, tako da mnogi koji nisu uspeli da odgledaju ovu urnebesnu komediju imaće prilike da to učine u Domu Sindikata.

Među publikom svih generacija, premijeri “Sumnjivog lica” su prisustvovale i mnoge poznate ličnosti iz sveta muzike filma, pozorišta, estrade, a salom se orio smeh tokom celog izvođenja kao dokaz da je Nušićev humor za sva vremena.

Ivan Bekjarev veoma pozitivne reakcije publike objašnjava činjenicom da je to u potpunosti autentičan Nušić, sa puno neočekivanih gegova, koji je možda više nego ikada, aktuelan i danas. Upravo zbog toga ne prestaje da zasmejava, jednako kao i što “pogađa u centar”.


Najveću pažnju publike, a i kritičara u predstavi privukao je svakako gostujući glumac iz Makedonije, koji je glumu završio u Los Anđelesu, Robert Kjosev u ulozi Jerotija. On je maestralno odigrao glavnu ulogu u ovom komadu i mnogi tvrde da ga nakon ovog izvođenja sigurno očekuje sjajna glumačka karijera u Srbiji.

Kako bi Nušića približio mlađim generacijama, Bekjarev je za ulogu Đoke izabrao glumca Sašu Joksimovća, Maricu igra Marijana Mićić, dok je uloga Viće pripala jednom od najpopularnijih domaćih tv lica, Milanu Kaliniću.Anđu u predstavi igra Milica Milša, a u tu su se našli i ostali poznati glumci kao što su Ivan Bekjarev koji tumači Žiku, Milan Caci Mihailović kao Tasa praktikant, Dubravko Jovanović koji igra Milisava, sjajni Branislav Zeremski u ulozi Alekse Žunjića i gazde Miladina i Bojan Lazarov u ulozi Jose pandura.

Karte za Sumnjivo lice su u prodaji i mogu se kupiti svakog radnog dana na blagajni Doma Sindikata.


DELIMO PET PUTA PO DVE KARTE
Sumnjivo lice - 14. april u 20 časova u Domu Sindikata

Potrebno je ukucati VN (razmak) ime i prezime, i-mejl adresu i poslati na 1055. Vratiće se poruka da je SMS primljen. Cena poruke je 36 dinara + osnovna cena poruke. Molimo Vas da prilikom kucanja koristite srpske karaktere (š, č, ć,...) , kako ne bi došlo do zabune kod imena. Imena dobitnika će biti objavljena naknadno, nakon provere pristiglih SMS poruka, u okviru ovog teksta. Svi dobitnici će putem i-mejl adrese, koju su naveli u poruci, biti obavešteni kako mogu preuzeti karte.

Dobitnici su:

Svetlana Stojanović

Nenad Đukanović

Vuk Nikolić

Katarina Živković

Nada Novović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije