Dragan Nikolić u Vrnjačkoj Banji: Oporavak, pa kući

D. Stojić

sreda, 30. 09. 2015. u 09:41

Драган Николић у Врњачкој Бањи: Опоравак, па кући

Dragan Nikolić sa medicinskim osobljem "Merkura" koje sada brine i njemu

Proslavljeni glumac posle lekarskih intervencija u Beogradu doputovao u Specijalnu bolnicu "Merkur" radi rehabilitacije i oporavka

PROSLAVLjENI srpski glumac, Dragan Gaga Nikolić, posle lekarskih intervencija u Beogradu, doputovao je u Vrnjačku Banju, u Specijalnu bolnicu "Merkur" radi rehabilitacije i oporavka. Ovo je za "Novosti" potvrdio dugogodišnji direktor ove poznate bolnice za gastroenterološke bolesti, lekar-specijalista mr Dejan Stanojević.

- Da, Dragan Nikolić, naš proslavljeni glumac i osvedočeni prijatelj pa i promoter "Merkura" i Vrnjačke Banje, zaista je naš specijalni gost iako je, koliko sam upućen, kod nas samo na rehabilitaciji. Mi ćemo je sprovesti onoliko koliko je to potrebno radi njegovog ozdravljenja, ali i onako kako to dolikuje njemu, njegovom imenu i delu. Želim mu brz oporavak i uspešnu rehabilitaciju - rekao je mr Stanojević za naš list.

Sa Gagom, u zasebnom apartmanu ove bolnice sa pet zvezdica, bolje rečeno hotelu "Merkur", smeštena je i njegova supruga, takođe velika srpska glumica Milena Dravić koja, uz vrnjačke lekare i ostalo osoblje Specijalne bolnice, nesumnjivo lekovito deluje na Draganov oporavak od operacije i teške bolesti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Miki

30.09.2015. 10:20

Sada ce ona krusevljanka, sa snimanja "selo gori" od pre par godina, da ga obilazi :)

Гокси

30.09.2015. 10:20

Желим глумцу и великом човеку Драгану Николићу брз опоравак и дуг безбрижан живот.

mome

30.09.2015. 10:28

Da pomenete sve one pacijente koji nemaju tako prodju imena svoga koje nose,kao doticni glumac-cekajuci mesecima i godinama da udju na ovu Kliniku kao obicni smrtnici--