Dragan Nikolić se oseća dobro

B. R.

petak, 22. 05. 2015. u 19:49

Драган Николић се осећа добро
Zdravstveno stanje proslavljenog glumca Dragana Nikolića stabilizovalo se posle krize koju je imao u četvrtak uveče

ZDRAVSTVENO stanje proslavljenog glumca Dragana Nikolića stabilizovalo se posle krize koju je imao u četvrtak uveče: on sada samostalno diše, svestan je, i svi hemodinamski parametri koji se prate - od pulsa, do funkcije bubrega su u granicama normalnog, saznajemo u Kliničkom centru Srbije.

On je trenutno na intenzivnoj nezi Urgentnog centra Srbije, gde je primljen u četvrtak i oseća se dobro.

- Ta kriza koju je imao u četvrtak do doboko u noć bila je zaista ozbiljna i Nikolić je bio u životnoj opasnosti - kaže jedan od lekara Urgentnog centra. - Primljen je sa izuzetno visokom temperaturom, od 40 stepeni Celzijusa, drhtavicom, otežanim disanjem. Bio je u dosta lošem stanju, pa smo morali da ga priključimo na aparat za veštačko disanje. Zahvaljujući svim naporima njegovo stanje se vrlo brzo preobratilo i on je sada van životne opasnosti.

Nikolić je kratko bio na respiratoru, sa kojeg je isključen u četvrtak noću.

- On jeste pre nekoliko meseci operisan od karcinoma debelog creva, ali ova zdravstvena kriza je u suštini posledica nečeg drugog: njegovog načina života koji je još od rane mladosti podrazumevao "pušenje bez granica" - objašnjava naš izvor. - Njegova pluća su zato izuzetno osetljiva na bilo kakvu infekciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

kiki

22.05.2015. 19:59

Ne daj se legendo! Brz oporavak ti zelim I daj snimi jos nesto da pokazes mangupima kako se glumi!

Anamneza

22.05.2015. 20:17

Da li neko može da mi objasni kako doktor može da priča o zdravstvenom stanju i bolesti pacijenta sa novinarima??? Gde je tu privatnost pacijenta?

Branko

22.05.2015. 20:57

Polako i opušteno, legendo, ne daj se, slušaj i uvažavaj sve ono što Ti "beli mantili" i Tvoja Milena kažu i savetuju. Pozdravi i svako dobro iz SLO.