Dragan Nikolić opet u bolnici

R. R.

21. 05. 2015. u 22:39

Popularni glumac je bio na kućnom lečenju, ali je zbog visoke temperature vraćen u bolnicu. Naši izvori kažu da nije u kritičnom stanju i da je na Intenzivnoj nezi zbog zaštite od infekcija

Драган Николић опет у болници

VELIKANnašeg glumišta, Dragan Gaga Nikolić, ponovo je u bolnici Kliničkog centra u Beogradu, gde je u februaru operisan na Klinici za digestivne bolesti.

Kako „Novosti“ saznaju iz krugova bliskih porodici, jedan od naših najpopularnijih glumaca je posle oporavka u ponedeljak prebačen na kućno lečenje, ali se zbog visoke temperature opet nalazi na odeljenju Intenzivne nege. I mada neki naši mediji objavljuju da je njegovo stanje znatno pogoršano, da je zbog nemogućnosti disanja priključen na aparate i da se lekari bore za njegov život, po informacijama do kojih su došle „Novosti“, Gaga Nikolić nije u tako kritičnom stanju, a na odeljenju Intenzivne nege je zbog zaštite od eventualnih infekcija.

Pre nego što je u ponedeljak napustio bolnicu bio je znatno oporavljen. Uz Milenu Dravić, njegovu suprugu, gotovo svakodnevno ga je obilazio njegov kolega i prijatelj Žarko Laušević, koji boravi u Beogradu zbog snimanja novog filma. Gaga Nikolić je dosta vremena provodio u razgovoru sa njim i bio je dobro raspoložen.

Da podsetimo, Nikolić je u oktobru 2014.godine primljen u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom, gde je proveo nekoliko dana na hirurgiji Kliničkog centra u Beogradu.

Iako je pre par godina "kuburio" sa problemima sa kičmom, za beogradske medije je rekao da je njegovo zdravstveno stanje "privatna stvar".
Pojedini mediji su tada pisali da je Nikolić bio na ispitivanjima zbog problema sa debelim crevom.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (20)

mrgud R SRPSKA

21.05.2015. 23:30

eh jedan od najvecih doajena glumista ,. sjetimo se POSLEDNJEGA KRUGA UMONCI, to je vrhunac Nikolicevoga djela,.po meni,.glumcina velikoga formata,.zelim vam Dragane da prezivite da i vi ovu bitku dobijete za zivot ,.veliki glumac ,.

Dragan Bosnjakovic

21.05.2015. 23:32

Moze li biti strasnije vesti?Moj komsija iz Pozarevacke ulice...vencasmo se istog dana,30-og decembra 1971 ja u 11 a ti sa Milenom u 11.30 u Opstini Vracar..Vidjsamo se.....ali nas je zivot razdvojio.Poceo si sa DISKOMEROM ..... Neznam,zaista NEZNAM ima li ikakve nade pored ovakve vesti.Ipak mozda ima nade.Zelim ti SVE NAJBOLJE,NA ZALOST tti si jedan od POSLEDNJIH PRAVIH BEOGRADJANA.Zato OSTANI SA NAMA.......

vlado pljevlja

21.05.2015. 23:51

Izdrzi legendo molim te.Uvijek si mi bio simbol za snagu i mladost jos od vremena Dzimija Barke,Prleta,Floyda.......I ove noci svim srcem navijam za tebe.

Stefan Valjevo

22.05.2015. 02:36

I deoLežao je na trećem odeljenju u Prvoj hirurškoj u oktobru kada sam i ja operisan, ali sam ja ležao na četvrtom odeljenju preko puta stepeništa. Pošto je veoma prljav WC na četvrtom odeljenju, odlazio sam često na treće odeljenje gde je mnogo čistije. Posle moje operacije, Dragan je završio prve preglede, ali je tamo ponovo boravio u decembru kada sam dolazio na kontrolu.

jaroslav

22.05.2015. 03:51

zelim ti brz oporavak legendo! svakako je jedan od nasih najboljih glumaca, koji su obelezili moju generaciju, a rodjen sam 1977.g.veliki umetnik!

Aleksandar S. Minić

22.05.2015. 07:51

Za Dragana Nikolića i njegov uspešan oporavak molićemo se. Iskreno volimo i poštujemo Dragana i Milenu.

Milka Varadinac

22.05.2015. 07:56

Saljem sve svoje pozitivne molitve za ozdravbljenje coveka i velikog glumcs sa kojim sam putem njegovih broknih uloga. na tv i filmu. odrastala glumcem koji je jedan od retkih dao puno nasem narodu dostojanstveno prefinjeno bez skandala .zelim mu brz oporavak i jos dugo lepih dana za njegovu zivotnu saputnicu postov anu gospodju Milenu . bog neka Vas cuva .