Dodik šalje avion po Moniku Beluči

Novosti online

18. 01. 2013. u 15:16

Na Mokroj gori je svi željno isčekuju, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik šalje avion po nju, a Monika će posetiti i našeg predsednika Tomislava Nikolića. Odri Tatu stigla na Kustendorf

Italijanska glumica Monika Beluči stiže u subotu na festival Kustendorf! „Otimanje“ o jednu od najlepših glumica na svetu već je počelo. Na Mokroj gori je svi željno isčekuju, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik šalje avion po nju, a Monika će posetiti i našeg predsednika Tomislava Nikolića.

Beluči u subotu stiže u Srbiju, ali pre nego što dođe u Kusturičin Drvengrad, sleće u Banjaluku. Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, šalje po nju vladin avion cesna 525, jer želi da slavna glumica provede nekoliko sati u gradu na Vrbasu.

Glumica će u prepodnevnim satima sleteti na aerodrom Mahovljani, gde će je dočekati i Emir Kusturica, pa će, nakon prijema kod Dodika, odleteti u Višegrad, odnosno u posetu Andrić-gradu.

Srbija željno iščekuje posetu jedne od najljepših žena na svetu. Već danima mediji pišu samo o tome. Seksi glumica u Srbiji će navodno ostati do 22. januara, a posetiće će i Beograd, gde će se susresti sa srpskim predsednikom Tomislavom Nikolićem.

ODRI TATU STIGLA NA "KUSTENDORF"

Poznata francuska glumica Odri Tatu, specijalni gost šestog festivala "Kustendorf", doputovala je u petak u Drvengrad, gde ju je dočekao veliki broj novinara, snimatelja, fotereportera i gostiju.

Šarmantu Tatu pozdravio je domaćin festivala Emir Kusturica. Poslužena je hlebom, solju i rakijom, kakav je običaj na Mećavniku.

Ispred crkve Sveti Sava gužva se stvorila 15-tak minuta pre dolaska zvezde filmova "Čudesna sudbina Amelije Pulen" i "Koko pre Šanel", a kada je izašla iz automobila, okružile su je brojne novinarske ekipe.

"Došla sam ovde ne znajući ništa o festivalu. Mislila sam da neće biti nikog. Divan doček", izjavila je Tatu vesela, nasmejana, zbunjena velikim brojem ljudi oko sebe koji su se gurali i borili kako bi je videli, čuli i fotografisali.

Među okupljenima bilo je i tinejdžerki koje su došle da se fotografišu sa popularnom glumicom, ali je domaćin festivala Kusturica odmah uputio u sobu, jedva odvojivši fotoreportere od nje.

Tatu je poručila mladim umetnicima da budu iskreni i da je to put do uspeha.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

zoran

18.01.2013. 16:05

Dodik, pasha...ima se , moze se...horor, kako se chovek raspojasao...ne mogu da zamislim da shef Britanije shalje, na svoju ruku, avion po nekog glumca....samo Srbin moze ovako glupo da se ponasha.

Aleksa

18.01.2013. 17:52

@zoran - @zorane, samo srbin moze ovako da pise....da se "ponasha"....Oladite malo, ona nam pravi(pozitivnu) reklamu, i vama preko drine i nama s'ove strane...Kako su muslimani iskoristili "Andju" tako da je i ova otisla tamo bili bi ljubomorni, treba da smo srecni sto jedna uspesna, poznata zena dolazi u nasu drzavu, u posetu nasim gradovima Banjaluci, Beogradu....Cisto sumnjam da vam je previse stalo do problema(socijalnih) inace nebi vreme provodili kucajuci komentare....uostalom-ko vas pita??

mimi

18.01.2013. 16:12

salje je berluskoni na ispovijest nikolicu i dodiku.masala,masala.koji budzet to putovanje finansira,privatni ili narodni?ima se moze se.a zasto nebi moglo?

Grobar nego šta

18.01.2013. 16:16

Zašto da ne?! Sve porodice poginulih boraca u Republici Srpskoj su situirane, nema nezaposlenih, izbjeglice ne znaju šta će sa parama, žene masovno rađaju četvrto i peto dijete zbog ogromnog dječijeg dodatka, premije za poljoprivrednike su bezobrazno visoke i da ne nabrajam. Prava idila. I zašto onda višak para ne potrošiti na ovakvu ljepoticu?

lopine radikalske zatucane

18.01.2013. 18:13

zatucani radikali ne znaju, da je svako dovodjenje poznatih faca u goste poziv i za strana ulaganja, nova radna mesta i bolju opštu klimu u državi.navikli da ne rade ništa, da kradu državnu imovinu po preduzećima, da im država udeljuje milostinju, da švercuju, njihovi mozgovima je nedostupna svest o koristi, dobrog marketinga jedne države kao što rade Srpska i Srbija.

Pjotr Cibukov

18.01.2013. 23:03

@lopine radikalske zatucane - Nova radna mesta? Otvaraju se novi kupleraji?

Spiridon S

18.01.2013. 23:23

Sve je to lepo..ali dodik rizikuje mnogo..,mogao bi se konges bosnjaka s.amerike zaliti Banki Muru i UN.Nemoze to tako..on iz Laktasa da vozi u avionu lepu Moniku Beluci..,kako li ce ovu provokaciju da tumaci "babin"Bakir..ostaje da se vidi..Oni su jako osetljivi na kulturu(srpsku..)