Bjelac sa Harijem Poterom

utorak, 07. 09. 2004. u 19:21

Бјелац са Харијем Потером
Srpski glumac Predrag Bjelac, poznat po ulogama u filmovima "Kako je propao rokenrol", "Čudna noć", "Kad porastem biću Kengur" i TV seriji "Vuk Karadžić", igraće u četvrtom nastavku filmske priče o Hariju Poteru.
BEOGRAD - Srpski glumac Predrag Bjelac, poznat po ulogama u filmovima "Kako je propao rokenrol", "Čudna noć", "Kad porastem biću Kengur" i TV seriji "Vuk Karadžić", igraće u četvrtom nastavku filmske priče o Hariju Poteru.
Reč je o filmu "Hari Poter i vatreni pehar" u režiji Majkla NJuela, a pored Bjelca, uloge u novoj priči o dečaku čarobnjaku tumače: Ema Votson, Rupert Grint, Ralf Fajns i Geri Oldman, saopštavaju iz distributerske kuće "Tak".
U novom nastavku, koji je kao i svi prethodni snimljen prema literarnom serijalu DŽoane Rouling, Hari već četvrtu godinu pohađa "Hogvarts" i priprema se za učešće u seriji izazovnih takmičenja čiji će pobednik biti nagrađen vatrenim peharom. Stvari se komplikuju pojavom zlog čarobnjaka Voldemorta koji najavljuje da je konačno spreman da se vrati.
Film će premijerno biti prikazan dogodine.