IVAN

Momčilo Popović

27. 01. 2023. u 07:00

BODIČEK Rusa Ivana Provorova (26), hokejaša Filadelfije, koštao ga je isključenja "Instagrama". Najmanje što je moglo da ga zadesi, s obzirom na to u kakav osinjak je uklizao - nije hteo da obuče dres duginih boja i pridruži se "Noći ponosa", manifestaciji sa koje je prihod išao za podršku gej populacije.

ИВАН

Novosti

Ja poštujem sve, svako ima pravo na izbor. Moj izbor je da ostanem veran sebi i svojoj religiji. Ja sam pravoslavni čovek.

Momak iz Jaroslavlja koji hleb zarađuje u SAD pokušao je da objasni (ne)objašnjivo. Kultura Zapada uramila je poodavno da se ne smatrate pod prihvatljive ako ne prihvatate sve moguće oblike degeneracije. Pečat na vizu dobrodošlice svetu koji oni kreiraju dobijaju oni koji aplaudiraju, podržavaju, promovišu i finansiraju sve ono što su i oni sami doskora nazivali boleštinama. Pošto sve što je normalno nije više bilo interesantno samoprozvanim kreatorima vrednosti i medijskoj, kao i industriji društvenih mreža - onda je iščašeno dobilo prioritet. Do te mere, da se i tome bliži kraj roka trajanja. Homoseksualci, bespolni, ukršteni... uskoro će biti zanimljivi samo ako iz rova kod Kahovke nišane Ruse. A, inače vojska SAD se sve više puni takvima.
Posebna aroma svega toga je da oni koji sebe smatraju rodonačelnicima demokratije (slobode govora i stava), sve koji drugačije misle svrstavaju u - nedostojne. Jednoumlje, koje su nekada prilepili Istočnom bloku, Kini, komunizmu... sada im je na vrh čela. Zvezda vodilja nove ideologije je da kleknete ako duboka država kaže da se klekne i izvini crncima. Nema veze da li ste Rus, Indijac, Srbin, Argentinac i da li to ima ikakve veze sa vama i vašim vrednostima. Da li mislite da su razumeli Ivanovu rečenicu "Ja sam pravoslavac"? Odgovor im je "Da, pa šta"?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?