SUPRUŽNICI: Đavoljom vatrom bi da ogreju srca Ukrajinaca, dok ne uđu u EU i NATO

Dragan Vujičić

28. 11. 2022. u 07:00

AKO je verovati Jeleni Zelenski, supruzi Vladimira, najkrvavijeg stendap komičara na svetu, čak 90 odsto Ukrajinaca ne žali da živi bez struje, u hladnoći, strahu i mraku - samo da uđu u Evropsku uniju!

СУПРУЖНИЦИ: Ђавољом ватром би да огреју срца Украјинаца, док не уђу у ЕУ и НАТО

Novosti

Dve, tri godine, ako treba, reče Jelena bodro na Bi-Bi-Siju ne ostavljajući traga sumnji da je uvek spremna da "nešto kaže", dok god postoje sramotni mediji spremni da prezru ljudsku muku, jad i očaj.

Vladimir Zelenski, predsednik nesrećne zemlje, opet ne traži od Zapada agregate da ogreje Ukrajince - on bi da ruska nafta bude ispod 30 dolara!

Od američkih senatora zahteva bespilotne letelice sa raketama "helfajer" (đavolja vatra) da "tuče" Rusiju 300 kilometara unutar njene teritorije. Smatra da bi američkom đavoljom vatrom ugrejao srca i dušu svog naroda (dok ne uđe u Evropsku uniju). Svakakvih satrapa je bilo u istoriji našeg roda, ali se niko do sada nije setio da narod (svoj i tuđe) "greje" na krv, razaranja i nesreću.

Rđavi čovek u zelenoj majici iz Ukrajine, već deseti mesec, propoveda o "pravednom" ratu. Muka je slušati tu kijevsku karikaturu od Čerčila koja je do sada razorila celu svoju zemlju. Raselio je milione, ubio stotine hiljada ljudi, mržnjom je zasejao svaku oranicu ukrajinskih stepa. A, 2019. dok je "glumio za predsednika" obećao je prekidanje neprijateljstava među narodima u Ukrajini i mir i jezik i za ruski živalj.

Sada bi bračni par Zelenski u EU i u NATO sa faustovskom pogodbom većom od svakog Mefista: daju 90 odsto naroda za EU klastere i poglavlja.

Strašan, možda i večni mrak je pao na Ukrajinu kada je izabrala Vladimira za predsednika. A, Vladimir, očito je, nije slučajno izabrao Jelenu za ženu i za Bi-Bi-Si. Mrak se mraku raduje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)