POLICAJCI SU ČUVALI SRBIJU: Lice i naličje Evroprajda - "Narcisi vođeni sa najvećeg groblja čovečanstva"

Dragan VUJIČIĆ

19. 09. 2022. u 12:00

ZAPAD se ne može nazvati uzorom jer je krenuo lažnim putem, kazao je papa Franja za vikend izdanje "Korijere dela sera", nazivajući zapadnu civilizaciju "najvećim grobljem za čovečanstvo". Reče još, "nama su potrebni ljudi"...

ПОЛИЦАЈЦИ СУ ЧУВАЛИ СРБИЈУ: Лице и наличје Европрајда - Нарциси вођени са највећег гробља човечанства

Novosti

Ruku na srce, rimski pontif, što se tiče ovdašnjeg sveta, nije rekao ništa novo ni iznenađujuće. Baš Srbija je proteklog vikenda svojim primerom svedočila da su joj potrebni ljudi. Prethodno je na civilizovan način, šetnjama i molebnima, vlastima stavila do znanja šta misli o "desantu sa Zapada" tzv. edukatora koji hoće da je nauče kako da "ispravno voli" i dosegne civilizacijske visine.

Jer, u Srbiji nikad nije bilo sporno što "naši", skloni istom polu, žive sa većinom kao komšije, prijatelji, kolege... I njih u subotu zaista nismo videli zaogrnute šarenim zastavama i sa lažnom krunom od trnja na glavi kako gologuzi poziraju na hladnim i mokrim beogradskim ulicama.

Videli smo "komesare" Bilčika, Žiofrea, ambasadora Hila, Čedu i Čanka, ukrajinske zastave i poziv da se prizna nezvisnost Kosova... I opet, ruku na srce, ništa novo. Samo su ovog puta Beograđani bili obezbeđeni od "apostola lažnog puta" (kako je to rekao papa), prstenovima sa više od pet hiljada policajaca.

Ostaće upamćeno da su "Evroprajdom" u Beogradu bili zadovoljni i sami organizatori. Isterali su, kažu, svoje!

I ponovo, ruku na srce, nema tajni...

Sa one strane beogradskog kordona "narcisi vođeni sa najvećeg groblja čovečanstva" su se zaista mogli osetiti sigurno i ušuškano. Svugde su bile kamere i kamermani, plus moćni ambasadori koji su se svijali oko duginih boja.

Čik im kažite da policajci u hladnoj i kišnoj suboti 17. septembra nisu bili na ulicama da čuvaju njih - nego Srbiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)