TRI LOŠA “UBIŠE MILOŠA”: U centrali SDA je odlučeno da treba pojačati pritisak na Srbe

Srđan Mišljenović

15. 03. 2022. u 11:16

Tri jahača apokalipse, koji krstare Bosnom i proganjaju sve što je srpsko, jesu Osman Mehmedagić Osmica, direktor Obaveštajno-bezbednosne agencije BiH i ratni telohranitelj Alije Izetbegović, zatim neprikosnoveni šef SDA Bakir Izetbegovića i megafon SDA Šefik Džaferović.

ТРИ ЛОША “УБИШЕ МИЛОША”: У централи СДА је одлучено да треба појачати притисак на Србе

Novosti

DVA loša ubiše Miloša, kaže stara poslovica. Ali, u slučaju Miloša Kovića, profesora istorije iz Beograda, kom je zabranjen ulazak u BiH jer Sarajevo tvrdi da je pretnja po bezbednost, slobodno se može reći i "tri loša ubiše Miloša"! Tri jahača apokalipse, koji krstare Bosnom i proganjaju sve što je srpsko, jesu Osman Mehmedagić Osmica, direktor Obaveštajno-bezbednosne agencije BiH i ratni telohranitelj Alije Izetbegović, zatim neprikosnoveni šef SDA Bakir Izetbegovića i megafon SDA Šefik Džaferović.

Osmica je izvršilac radova i postupa kako šef Bakir kaže. U centrali SDA je odlučeno da treba pojačati pritisak na Srbe i odabran je profesor Ković za primer. Pošto se "srpska istorija" koju iznosi ne uklapa u baščaršijsko poimanje, prof. Koviću je spuštena rampa. Da bi ceo cirkus bio još veći, pobrinuo se Džaferović, koji je stao u odbranu Osmice.

"Obaveštajno-bezbednosna agencija BiH je institucija koja radi u skladu sa zakonom, najvišim standardima iz tog područja i u koordinaciji sa sigurnosnim službama evroatlantske zajednice", izjava je Džaferovića u koju ni sam ne veruje.

Postoje dokumenti koji dokazuju da je Džaferović kao šef bezbednosti u ratu u Zenici potpisivao državljanstvo radikalnim islamistima, članovima ozloglašenog odreda "El mudžahedin", koji su izvodili ritualna ubistva srpskih zarobljenika odsecanjem glava na vozućkom ratištu. Mudžahedini kojima je potpisao državljanstva, dakle, nisu opasni po bezbednost?! Oni danas normalno žive u BiH sa po kojim mesečnim izletom na "odmor" do Sirije i Avganistana da ubiju kojeg nevernika.

Bezbednosna pretnja nisu jer imaju Džaferovićev pasoš, a profesor Ković ipak ima srpski pasoš. Po meri sarajevske klike, to je mnogo opasnije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a