SELAKOVIĆ ODGOVORIO VIOLI FON KRAMON: NJeni favoriti bi bolje prošli na izborima da ona nije navijala za njih

Novosti online

05. 04. 2022. u 15:24

ČLAN predsedništva SNS-a Nikola Selaković oglasio se povodom izjava Viole fon Kramon o izborima u Srbiji.

СЕЛАКОВИЋ ОДГОВОРИО ВИОЛИ ФОН КРАМОН: Њени фаворити би боље прошли на изборима да она није навијала за њих

Nikola Selaković / Foto I. Marinković

- Evroposlanik Viola fon Kramon ima pravo da bude nezadovoljna rezultatima izbora u Srbiji, jer građani su još jednom podržali politiku koja garantuje ekonomski napredak, mir i stabilnost, odnosno sve ono što Srbiji ne želi osvedočena prijateljica i lobistkinja albanskih separatista na Kosovu i Metohiji - poručio je Selaković.

Nije posao evroparlamentaraca da navijaju za rušenje vlasti jedne suverene države i ograničavanje prava građanima Srbije da u demokratskom procesu biraju svoje političke predstavnike, tvrdi on. 

- Izbori u Srbiji održani su po propozicijama koje su utvrđene upravo uz posredovanje grupe poslanika Evropskog parlamenta, što znači da ovi izbori nisu mogli biti slobodniji i više u skladu sa evropskim demokratskim vrednostima. Svesni smo da u Evropi postoje mnogi poput gospođe Fon Kramon koji Srbiji ne praštaju uspeh i naravno da nikada nećemo pristati na poraz i neuspeh da bi pomenuti bili zadovoljni. Uostalom, favoriti gospođe Fon Kramon bi verovatno nešto bolje prošli na izborima da ona nije tako zdušno navijala za njih, jer naš narod ljubi slobodu i ne voli kada mu stranci biraju vlast. Jedina stvar koja je bacila ozbiljniju senku na upravo održane izbore u Srbiji je činjenica da štićenici gospođe Fon Kramon u Prištini nisu omogućili da se izbori na bezbedan način održe u južnoj srpskoj pokrajini, međutim, ona nema nikakve primedbe na tu pojavu, jer valjda je to za nju demokratija - izjavio je Selaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina