LALATOVIĆ: Vučić je najbolje rešenje za jaku Srbiju! Bolje sutra samo sa njim na čelu države

Novosti online

30. 03. 2022. u 17:40

POZNATI fudbalski trener i bivši fudbaler Crvene zvezde Nenad Lalatović, istakao je da će kao savestan građanin izaći na predstojeće izbore i da će glasati za još bolju Srbiju, a ona je, po njegovim rečima, moguća samo sa aktuelnim predsednikom Aleksandrom Vučićem.

ЛАЛАТОВИЋ: Вучић је најбоље решење за јаку Србију! Боље сутра само са њим на челу државе

Foto ATA Images

- Nema mnogo razmišljanja, jer ako hoćemo bolje sutra, Vučić i dalje mora da bude predsednik. I u današnje vreme se vidi napredak u svim oblastima života u Srbiji. Naš predsednik nije zaboravio ni porodice koje su ostale bez svojih najmilijih, gradi škole, puteve, fabrike, otvaraju se nova preduzeća... Evo, sada će i Beograd konačno da dobije metro, mnogi su to ranije obećavali, ali od toga nažalost ništa nije bilo. Uzalud smo se nadali. Ali, sada će nam se i taj san ostvariti na veliku radost svih građana glavnog grada - naglasio je Lalatović.

Nenad Lalatović, koji je bio trener Crvene zvezde i selektor mlade reprezentacije Srbije, sada kao šef stručnog štaba uspešno predvodi kragujevački Radnički u borbi za opstanak, posle povratka iz Saudijske Arabije.

- Srbija je danas najbolja i najmoćnija zemlja na Balkanu, a to je pre svega zahvaljujuću Vučiću. Kao državnik ima ogroman potencijal, pa sam ga zato i odavno uvek podržavao. Ubeđen sam da će narod i ovaj put napraviti pametan izbor kao što je činio u poslednjih desetak godina, kako bi Srbija i dalje ostala jaka i najjača zemlja u regionu. Naš narod zna da je Vučić najbolje rešenje za Srbiju i zato sam uveren u još jednu veličanstvenu pobedu, jer samo sa Vučićem i sutra možemo da budemo ponosni na našu Srbiju - zaključio je Lalatović.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)