"ZAJEDNO MOŽEMO SVE": Ivković i Todorović uz listu Aleksandra Vučića (VIDEO)

Novosti online

30. 03. 2022. u 16:33

KANDIDATI sa liste „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” naveli su da rezultati najbolje govore i pokazuju kilometre izgrađenih puteva, brzih pruga, izgrađene bolnice, kliničke centre.

ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ: Ивковић и Тодоровић уз листу Александра Вучића (ВИДЕО)

Foto: SNS

Prema njihovim rečima Srbija i Beograd su danas bolje mesto za život, a da bi se put napretka nastavio važno je da pobedi Aleksandar Vučić i lista “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.

Lepomir Ivković je rekao da pola veka živi sa svojom porodicom u Beogradu i da je sanjao snove, snove da se ruglo od Savskog priobalja na neki način izmesti, da se sagradi nova železnička stanica, nova autobuska stanica, klinički centri, kardiovaskularni institut Dedinje dva.

- Moji snovi su se već ostvarili, iza mene je novi simbol i ponos Beograda - Beograd na vodi, dobili smo nove, renovirane muzeje, nova pozorišta i to je istina o kojoj govore tri poznate reči zajedno možemo sve - zaključio je Ivković.

 

Prema rečima Đorđa Todorovića postigli smo neverovatan uspeh i započeli sa realizacijom neverovatnih projekata, koje smo čekali decenijama.

- Beograd smo konačno spustili na reke i danas je jedan od najlepših delova u Evropi. Izgradićemo stabilne mostove, nove tunele, završićemo metro, jer dela govore da mi to možemo - naveo je Todorović.

- Sigurno i strpljivo razvijaćemo sve delove naše prestonice kao što to činimo na teritoriji čitave Srbije. Usidrena u mirnoj luci dok su jaki talasi, Srbija je pokazala odgovornost i ozbiljnost, a naša želja je da tim putem nastavimo i da pokažemo da samo zajedno možemo sve - zaključio je Đorđe Todorović.

BONUS VIDEO - SPEKTAKL POSLE MITINGA: Bakljada u Subotici posle Vučićevog govora

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)