SNS U OBILASKU NOVOG IGRALIŠTA: Suština je da svaki dan uradite nešto za svoju zemlju i narod

Novosti online

20. 03. 2022. u 15:52

DANAS su kandidati na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” Ana Brnabić, Siniša Mali i Marija Zdravković obišli novoizgrađeno dečije igralište na Novom Beogradu.

СНС У ОБИЛАСКУ НОВОГ ИГРАЛИШТА: Суштина је да сваки дан урадите нешто за своју земљу и народ

Foto: SNS

Prilikom obilaska igrališta i u razgovoru sa građanima naveli su da su Srbija i Beograd  mnogo prosperitetniji, a u prilog tome govori i činjenica da je prosečna plata u Beogradu 806 evra, a na Novom Beogradu 1059 evra, to znači da je prosečna plata na Novom Beogradu skočila čak 66,5% u poslednje četiri godine.

Foto: SNS

 

Prema rečima Ane Brnabić: - Suština bavljenja politikom je da svaki dan uradite nešto za svoju zemlju i za svoj narod.

- Od najvećih stvari, kao što je brza pruga Beograd - Novi Sad, do onih manjih kao što je ovo dečije igralište - takođe je navela Ana Brnabić.

Foto: SNS

 

Naša politika je politika ulaganja u decu i mlade, oni su budućnost našeg Beograda i budućnost naše Srbije, rekao je Siniša Mali.

- Borimo se za bolju i lepšu budućnost naše dece, borimo se za čistiji i zdraviji Beograd, borimo se zajedno za lepšu i bolju Srbiju, jer zajedno možemo sve - zaključio je Mali.

Foto: SNS

 

- Ponosna sam što sam ovde u ime liste „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” i volela bih da svi prepoznamo koliko je za Srbiju učinjeno i koliko će tek biti učinjeno za sve građane Beograda i Srbije - rekla je Marija Zdravković.

Foto: SNS

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MOĆAN PRIKAZ PVO NA PEŠTERU: U vežbu uključeni FK-3, kao i modernizovani radar “žirafa“