SNS U OBILASKU NOVOG IGRALIŠTA: Suština je da svaki dan uradite nešto za svoju zemlju i narod

Novosti online

20. 03. 2022. u 15:52

DANAS su kandidati na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” Ana Brnabić, Siniša Mali i Marija Zdravković obišli novoizgrađeno dečije igralište na Novom Beogradu.

СНС У ОБИЛАСКУ НОВОГ ИГРАЛИШТА: Суштина је да сваки дан урадите нешто за своју земљу и народ

Foto: SNS

Prilikom obilaska igrališta i u razgovoru sa građanima naveli su da su Srbija i Beograd  mnogo prosperitetniji, a u prilog tome govori i činjenica da je prosečna plata u Beogradu 806 evra, a na Novom Beogradu 1059 evra, to znači da je prosečna plata na Novom Beogradu skočila čak 66,5% u poslednje četiri godine.

Foto: SNS

 

Prema rečima Ane Brnabić: - Suština bavljenja politikom je da svaki dan uradite nešto za svoju zemlju i za svoj narod.

- Od najvećih stvari, kao što je brza pruga Beograd - Novi Sad, do onih manjih kao što je ovo dečije igralište - takođe je navela Ana Brnabić.

Foto: SNS

 

Naša politika je politika ulaganja u decu i mlade, oni su budućnost našeg Beograda i budućnost naše Srbije, rekao je Siniša Mali.

- Borimo se za bolju i lepšu budućnost naše dece, borimo se za čistiji i zdraviji Beograd, borimo se zajedno za lepšu i bolju Srbiju, jer zajedno možemo sve - zaključio je Mali.

Foto: SNS

 

- Ponosna sam što sam ovde u ime liste „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” i volela bih da svi prepoznamo koliko je za Srbiju učinjeno i koliko će tek biti učinjeno za sve građane Beograda i Srbije - rekla je Marija Zdravković.

Foto: SNS

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SAZNAJEMO! Vest koju je Vučić zaboravio da saopšti: 100.000 ljudi koji su dobili vaučere od 5.000, dobiće još 10.000 dinara