NAPREDNJACI U ZAPADNOBAČKOM OKRUGU: Politika predsednika Vučića nam je u prethodnim godinama donela veliki broj novih radnih mesta

Novosti online

19. 03. 2022. u 14:44

KANDIDATI za poslanike liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ Milenko Jovanov, Sara Pavkov i Ana Beloica obišli su Zapadnobački okrug, razgovarali sa građanima, a u Kuli posetili porodičnu firmu „ATI Terming“.

НАПРЕДЊАЦИ У ЗАПАДНОБАЧКОМ ОКРУГУ: Политика председника Вучића нам је у претходним годинама донела велики број нових радних места

Foto: SNS

- U prethodnim godinama se mnogo ulagalo u opštine u Zapadnobačkom okrugu. Da bi se nastavilo dalje ulaganje i dalji razvoj ovog okruga, ali i cele Srbije, nama su neophodni mir i stabilnost. Politika predsednika Vučića, politika mira i stabilnosti, nam je u prethodnim godinama donela veliki broj novih radnih mesta, stotine novih fabrika i veoma zavidan privredni ambijent - rekao je Milenko Jovanov.

On je istakao da samo mudra politika koju vodi predsednik Vučić, a to je prijateljstvo sa celim svetom, može doprineti daljem prosperitetu države i sigurnoj budućnosti cele nacije.

- Danas je poseban dan za Srbiju. Svečano je otvorena brza pruga Beograd-Novi Sad, i to je još jedan dokaz da se napredak naše države vidi na svakom koraku. U svetlu razvoja i modernizacije naše Srbije, mi se nalazimo u porodičnoj firmi koja se bavi proizvodnjom kotlova na bio pelet. To je samo jedan od vidova korišćenja energije koja nam je neophodna za dalji privredni razvoj - rekla je Sara Pavkov.

Pavkov je podsetila da je Srbija izdvojila značajna sredstva za zamenu kotlova u javnim institucijama, ali i za domaćinstva, odnosno za individualna ložišta. Ona je istakla da su i ove godine obezbeđena sredstva za posebne projekte za očuvanje životne sredine.

- Narodna izreka kaže zrno po zrno pogača, a tako smo i mi, postepeno, ali sigurno, našu državu izdigli iz pepela i napravili bolje mesto za život za sve građane - rekla je Ana Beloica.

Ona je navela da svi infrastrukturni projekti koji su urađeni, ali i oni koji će tek da se rade, su zapravo politika sigurne budućnosti za Srbiju i da je veoma važno da trećeg aprila biramo rad, odgovornost i napredak, kako bi zajedno osigurali mirnu i stabilnu budućnost, a to je moguće jedino sa predsednikom Vučićem na čelu, naglasila je Beloica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije