"VUČIĆ, MOJ PREDSEDNIK": Vulin i Lazarević dali podršku kandidaturi Aleksandra Vučića (FOTO)

Novosti onlajn

06. 03. 2022. u 14:32

PREDSEDNIK Pokreta socijalista Aleksandar Vulin zajedno sa generalom Lazarevićem dao potpis podrške kandidaturi Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

ВУЧИЋ, МОЈ ПРЕДСЕДНИК: Вулин и Лазаревић дали подршку кандидатури Александра Вучића (ФОТО)

Foto: Pokret socijalista

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin danas je zajedno sa generalom u penziji i bivšim komandantom prištinskog korpusa vojske Jugoslavije Vladimirom Lazarevićem i stotinama članova i pristalica Pokreta socijalista u Knjaževcu dao potpis podrške kandidaturi Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima. 

- Ponosan sam i zahvalan sam što je Srpska napredna stranka odlučila da Aleksandar Vučić bude predsednički kandidat Srpske napredne stranke, samim tim on je i predsednički kandidat Pokreta socijalista.

- Aleksandar Vučić je predsednički kandidat svih slobodnomislećih ljudi, svih kojima je stalo do slobodne i uspravne Srbije. Ponosan sam i zahvalan što je Srpska napredna stranka odlučila da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije što znači da nije poklekla pred silom velikih, da se nije pokolebala i polomila, da neće odustati od politike vojne neutralnosti i zaštite Srba, bez obzira gde žive - poručio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin u Knjaževcu.

BONUS VIDEO: 

PODRŠKA PREDSEDNIKU VUČIĆU: Potpis dali premijerka Brnabić, Dačić i Pastor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima