NAPREDNJACI U SOPOTU: Ana Brnabić se zahvalila poljoprivrednicima - U najtežim danima Srbija nikada nije ostajala bez hrane

Novosti online

04. 03. 2022. u 15:55 >> 15:59

ANA Brnabić, Branislav Nedimović, Živorad Nikolić, Aleksandar Mirković i Nemanja Joksimović, obišli su danas gazdinstvo u opštini Sopot.

НАПРЕДЊАЦИ У СОПОТУ: Ана Брнабић се захвалила пољопривредницима - У најтежим данима Србија никада није остајала без хране

Foto: SNS

Tom prilikom kandidati sa liste „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ naglasili su da su najlepši dani kada sede i razgovaraju sa svojim narodom o tome šta je urađeno do sada, ali i o tome šta će se raditi u budućnosti.

 

Prema rečima Ane Brnabić i u najtežim danima Srbija nikada nije ostajala bez hrane. Srbija je imala za sebe zahvaljujući našim poljoprivrednicima, zahvaljujući našem narodu, zahvaljujući njihovom naporonom radu i podršci koju su dobijali od države. 

Brnabić je istakla da su mir i stabilnost važni i dodala da će stabilnost u budućnosti biti najvažnija, a stabilnost to je lista „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“.

Naš cilj je ravnomeran razvoj svih delova Srbije, da nastavimo sa ulaganjima u poljoprivredu, da nastavimo sa subvencijama i podsticajima da mladi ostaju na selu, da tu zasnivaju svoje porodice i da žive od svog rada, rekao je Nedimović. 

Jaka poljoprivreda znači i jaka privreda, a da bi sve to ostvarili potrebni su nam mir i stabilnost, a to garantuju Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka. 

Živorad Nikolić veruje da će biti još mnogo bolje i dodaje da u Sopotu do svake njive vodi asfalt, svako domaćinstvo je opremljeno velikom i dobrom mehanizacijom i ljudi su vredni i imaju ideje, naveo je Nikolić.

Najvažnije je što je država vratila nadu u srpska sela kroz podsticaje i ulaganja, što mladi žele da se vrate na sela i da rade, smatra Aleksandar Mirković. 

Država izdvaja velika sredstva kako bi pomogla poljoprivrednicima, jer bez posvećenog i marljivog rada nema ni jake Srbije, rekao je Joksimović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri